Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marťásek 007 No nikdo křišťálovou kouli nemá. Uvidíš, jak se to vyvine, jestli to bude pokračovat a nebo to bude jen špinění.
Ahoj,ja mela to stejne…krvaceni uprostred cyklu a nakonec z toho byl spontanni potrat. Menstruace pred tim prisla v terminu, i kdyz jsem uz byla tehotna. Zjistili mi z krve hodnotu hcg, v deloze uz nic nebylo
Tim, ze prisla ms v terminu, test jsem si nedelala. kazda to mame jinak, muze to byt treba i cysta u Tebe nebo hormonalni nerovnovaha. Pokud by krvaceni neustavalo, radsi bych sla k dr.pro jistotu.
Já poslední MS měla o 10 dní dřív a trvalo to 14 dní. 7 dní jen málo a černá krev a pak 7 dní normální MS. Dle dr. jsem ok. Těhotná jsem nemohla být nemám vejcovody.
Co to bylo mi nedokázal ani dr. říct ![]()
@TetaIvuška Díky,MS předtím byla přesná,jako vždy,jen teď si to přišlo jaksi dřív…
antikoncepci neberu žádnou,takže hormonální nerovnováha by to být neměla,ale uvidíme ![]()
@Marťásek 007 Možná. právě proto, že HA nemáš, tak ta nerovnováha je víc pravděpodobná.
@P4ja To si nemyslím…Jak jsem psala,tak MS mám přesnou a to již několik let,proto mě toto trošku zarazilo…
@Marťásek 007 Tělo není stroj. Očividně se něco děje,když takhle krvácíš z ničeho nic.
@Marťásek 007 píše:
@TetaIvuška Díky,MS předtím byla přesná,jako vždy,jen teď si to přišlo jaksi dřív…
antikoncepci neberu žádnou,takže hormonální nerovnováha by to být neměla,ale uvidíme
a tehotna byt nemuzes?
@TetaIvuška Těhotná nejsem,tedy myslím,že ne
uvidíme další cyklus,zda se to srovná,teď momentálně u mě probíha ovulace,takže to vypadá,že to byl asi jednorázový výpadek ![]()
Ahoj holky chci se zeptat v rijnu sem mela divnou ms nikdy sem pred ms nespinila a v rijnu ano a pak 4 dny krvacela uz to bylo o par dni drive nez mela ms prijit a ted v listopadu mam ms dostat az 21.11 ale od vcerejska krvacim zadne bolesti nic nemam zniceho nic sem citila mokro na kalhotkach a byla to krev takze sem ms dostala o 11 dni driv nez sem mela to se mi este nikdy nestalo. Nemate nekdo s tym zkusenosti? ![]()
Hormonální nerovnováha. Kolik ti je let? Jestli kolem 40 tak třeba i začátek přechodu.
Mě taky doktorka říkala, že když se mu začne zkracovat cyklus, nebo se objeví špinění mimo ms, tak to může být první vlaštovka s přechodem, a začíná to okolo 40 let. Může to být něco jednorázového, zánět, nějaká nárazová nerovnováha, ale pokud by to trvalo i další cykly, zkontaktovala bych gyndr. a domluvila se, co dál. Ať tě raději zkontroluje a vyloučí jiné možnosti…může se tam dole dít i nějaká neplecha, tak ať to kdyžtak podchytiš včas…
Stalo se mi to jednorázově, pak se to zas srovnalo, neešila jsem. Ale kdyby se mělo opakovat, určitě bych zašla k dr.
Holky tak sem byla vcera u doktora udelal rychly ultrazvuk bricha a rekl ze je vse v poradku a dnes jsem zacala zase spinit jak sem krvacela o tech 11 dni driv tak to trvalo 4 dny a spravne sem to mela dostat az za 2 dny takze to vypada ze to dostanu znovu :/