Menstruace po dvou týdnech?

Anonymní
9.2.22 18:19

Menstruace po dvou týdnech?

Zdravím,

omlouvám se za anonyma, tohle je můj první příspěvek na tomto webu a zároveň je to poprvé, co řeším takový problém, takže jsem z toho celkem dost rozrušená. Celkově mě vždy vše ohledně zdraví neskutečně deptá.

Věc se má tak, že jsem dnes (DC 17) začala krvácet jako při MS. MS mám jinak celá léta pravidelnou, maximálně s odchylkami 4-5 dnů. Již v neděli (DC 14) jsem začala mírně špinit, což jsem přisuzovala ovulaci. Dnes jdu na wc a ejhle… Cítím i klasické nepříjemné pocity v podbříšku jako při MS, kromě nějaké výrazné bolesti.

Normálně bych okamžitě volala na gynekologii, ale momentálně ležím doma s covidem. Což me vede k tomu, jestli nemůže mít nemoc a stres právě vliv na nečekané krvácení / rozhozený cyklus? První příznaky covidu mi začaly právě v neděli, v pondělí jsem už ležela s neskutečnýma horečkama. Teď je to už sice lepší, ale jen díky tomu, že do sebe cpu paracetamol.

Máte někdo podobnou zkušenost?

Děkuji za každou odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1870
9.2.22 18:29
@Anonymní píše:
Zdravím,

omlouvám se za anonyma, tohle je můj první příspěvek na tomto webu a zároveň je to poprvé, co řeším takový problém, takže jsem z toho celkem dost rozrušená. Celkově mě vždy vše ohledně zdraví neskutečně deptá.

Věc se má tak, že jsem dnes (DC 17) začala krvácet jako při MS. MS mám jinak celá léta pravidelnou, maximálně s odchylkami 4-5 dnů. Již v neděli (DC 14) jsem začala mírně špinit, což jsem přisuzovala ovulaci. Dnes jdu na wc a ejhle… Cítím i klasické nepříjemné pocity v podbříšku jako při MS, kromě nějaké výrazné bolesti.

Normálně bych okamžitě volala na gynekologii, ale momentálně ležím doma s covidem. Což me vede k tomu, jestli nemůže mít nemoc a stres právě vliv na nečekané krvácení / rozhozený cyklus? První příznaky covidu mi začaly právě v neděli, v pondělí jsem už ležela s neskutečnýma horečkama. Teď je to už sice lepší, ale jen díky tomu, že do sebe cpu paracetamol.

Máte někdo podobnou zkušenost?

Děkuji za každou odpověď :)

A nemůžeš být těhotná? nebo nebereš teď nějak nově antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.2.22 18:35

Covid rozhazuje cyklus, to je známá věc, diskuzí na tohle téma tu najdeš asi padesát. Nepíšeš kolik ti je, ale klidně se taky může jednat o první příznak přechodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.22 18:40

@Wilík HA jsem nikdy nebrala. Co se týče těhotenství, mám až přehnanej strach z nechtěného těhotenství, používáme Pharmatex + přerušovaný styk + se ještě řídím (ne)plodnými dny. Klasická MS u mě proběhla vcelku normálně jako vždy.

• Citovat
  • Upravit
1
9.2.22 18:41

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
9.2.22 20:35

Ja jsem taky behem covidu krvacela 2 tydny po MS. Ale netrvalo to klasickych 5 dni, ale jen 2. Ja teda kojim, ale cyklus mam pravidelny. Nevim, co jsou neskutecne horecky. Pri covidu jsem mela jen okolo 39,5. Ale bezne mi takova horecka nehybe s cyklem, to jen pri covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí