Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mam takovy problem a chci e zeptat jestli se to nekomu taky nestalo. od sesteho tydne nekojim v desatem tydnu se dostavila menstruace ale dost zvlastni.nejdrive asi pet dni jen velmi slaba a kdyz jsem myslela ze uz bude konec tak jsem zacala krvacet mnohem vic. tak moc jsem nikdy nekrvacela a trva to uz dalsich sedm dni. pred tehotenstvim jsem ji mela 4-5 dni a pomerne slabou.tak ted nevim jestli je to normalni nebo mam jit k doktorovi.poradte nekdo prosim
Ahoj,
ja jsem plne kojila a menstruaci jsem dostala az po 6ti mesicich, ale stejne jako Ty, je mnohem delsi a silnejsi, driv jsem ji mela taky jen 4-5 dni. Ale ted postupne se to trosku vraci k normalu. Myslim, ze je to normalni, ze se jeste vse cisti.
Ted ale koukam, ze ji mas uz 12 dni, tak to netusim, ja ji mam tak 7-8, to radeji brnkni na gyndu…
Ahoj bree,
jak jsi dopadla? Já měla to samé a nakonec mi zjistili, že po porodu pořádně nezkontrolovali placentu a docela velkej kus ve mně zbyl, takže jsem musela na kyretáž.
vzhledem k tomu ze jsem po cisari tak tam pry nic nezbylo ale je to hormonalni. tak mi na:,–(ili nejaky prasky a uz to preslo jen doufam ze se to ted nebude opakovat