Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám to podobně. Tedy nedá se říci striktně, že krvácím například jen v noci, ale stává se mi, že celý den jsem bez krvácení a pak najednou začnu krvácet, trvá to pár desítek minut a poté je zase třeba celý den klid. Řešila jsem to s lékařkou a přičítala to hormonální nerovnováze. Blížím se tedy už přechodu, ale myslím, že při kojení by ty důvody mohly být podobné.
Prosím ponechat anonym - zdravotní stav. Děkuji.
Anonymka L.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Prosím Anonymne, jinak smazat. Prosim o radu.Jsem měsíc po vysazení antikoncepce při kojení. Před 4 dny jsem dostala menstruaci, ale takovou zvláštní, že krvácím pouze v noci a malinko ráno. Odpoledne a večer jako když utne, menstruace není, klidne bych mohla byt i bez vložky. Mela jste to také nektera? Nechci hned plašít a litat s tímhle k dr. Moc děkuji předem za Vaše odpovědi
Nemuze to souviset s tim kojenim, napr.ze ve dne kojis vic? ![]()
@pajaxy píše:
Nemuze to souviset s tim kojenim, napr.ze ve dne kojis vic?
Už cca 2 měsíce nebojím vůbec. zakladatelka.
Dobrý den. Prosím Anonymne, jinak smazat. Prosim o radu.Jsem měsíc po vysazení antikoncepce při kojení. Před 4 dny jsem dostala menstruaci, ale takovou zvláštní, že krvácím pouze v noci a malinko ráno. Odpoledne a večer jako když utne, menstruace není, klidne bych mohla byt i bez vložky. Mela jste to také nektera? Nechci hned plašít a litat s tímhle k dr. Moc děkuji předem za Vaše odpovědi