Prosím o radu. Jsem osm měsíců po porodu. Menstruace se dostavila hned po šestinedělí. Poslední tři měsíce jsem to dostávala pravidelně. Po třiceti dnech. Ale teď už 37 dní a nic. Menstruace se nedostavila. Měla to některá z vás podobně? Stále kojím. Děkuji
Pravidelnost menstruace při kojení - je to normální?
Přečtěte si článek: Menstruace po porodu, kdy přijde?
@Rive píše:
Jojo. Taky se mi při kojení časem nedostavila ms a jsem těhotná
Tak to by mě momentálně moc nepotěšilo. :slight_smile: Malý je sice po roce a půl snažení, ale druhý teď neplánujeme.
@Hanka Po. Tak
předpokládám, že když druhé neplánujete, tak se chráníte a
nespoléháš na kojení jako na antikoncepci ale není nic jednoduššího než si udělat
test
@Kristyna.Vechtova píše:
@Hanka Po. Tak předpokládám, že když druhé neplánujete, tak se chráníte a nespoléháš na kojení jako na antikoncepciale není nic jednoduššího než si udělat test
Samozřejmě, že se chráníme. Spíš mě zajímá, jestli se to nemusí řešit s lékařem. Vždy jsem měla menstruaci pravidelnou. Tedy před porodem.
Myslím, že tělo je hormonálně rozhozené, to je normální. Pokud ms chceš, běž k Dr., pokud nechceš, neřeš.
@Hanka Po. Tak při
kojení jsou rozhozené hladiny hormonů, tudíž to lze považovat za
normální, ale pokud se Ti cokoli nezdá, je lepší zajít k lékaři
Já byla u dr před dvouma měsíci a vše v pořádku a těhotná určitě nejsem. Bude to určitě tím kojením. Nevím jak často kojis. Já skoro pořád. I v noci.
Kojíš, nepravidelnost je normální.
Já kojím 17 měsíců a MS jsem ještě neměla. A vůbec mi to
nechybí.
Nejspíš to bude tím kojením, protože je pravda to, že v poslední době hodně kojim i v noci. Děkuju všem za reakce.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.