Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud mas podezření na těhotenství, tak si můžeš dojít jako samoplátce na HCH
jinak bohužel tomu moc šance nedávám… ale zkusit to můžeš pro svůj “klid”
Každopádně si počkej do další MS, mohlo to být jiné vážně jen stresem. A jestli se o miminko snažíš už delší dobu, tak psychika rozhodně pracuje.
Pokud se ti ale cokoliv nezdá, tak nic lepšího než dojít k lékaři ti nedoporučím.
Těhotná na 99% nejsi, ale jistojistě ti to řekne odběr krve
Ahoj, no a kolik je ti roku? Mela jsi driv normalne dlouhou menstruaci, 5-7 dni?
Mohu ti napsat mou osobni zkusenost se slabou menstruaci. Kolem 35 let se mi ms znacne zeslabila, najednou z 5 nebo 4 dnu byly pouze 3 dny a me to bylo docela divne
Uz jsem vubec nepotrebovala zadne velke vlozky, jen male jednicky nebo dvojky. Tak jsem to sdelila OG na preventivce a ten rikal, ze to nemusi nic znamenat. Jenomze se mi nedarilo otehotnet. Dle FM vsak ovu probihala.
Presto jsem se objednala do Caru, kde mi udelali HP a AMH. Hormonalni hladina jiz nebyla v poradku a Amh nizke. Na Uz byly videt zmensene vajecniky. Rozhodli jsme se zkusit Ivf, po vysoko nastavene stimulaci vyrostly jen pouho pouhe 2 folikuly a po OPU se zjistilo, ze jsou prazdne. Takze vajecniky jiz neprodukovaly vajicka ![]()
Proc te boli prsa si netroufam odhadovat. Chodis na UZ vysetreni prsou? Muze se chodit jiz od 30 let a proplaci to pojistovna. ![]()
@zuzanka320 ta krev není špatný nápad.
Děkuji za něj.
@Vladusxx jen bych to chtěla upřesnit, napadalo mě těhotenství, protože je to ta příjemná věc, která by to mohla být. Ten zbytek značí potencionální problém např. hormonální. ![]()
@Anonymní píše: Více
Je mi to jasné. Držím palce ať je to jen tím stresem ![]()
Ahoj holky,
cítím se jako blázen, ale snad se tu najde někdo, kdo mě pochopí. Včera mi skončila menstruace, cyklus byl 38 dni. Menstruace trvala 3 dny a byla dost slabá, ale nešlo o špinění. Dnes jsme si dělala test a byl negativní, ja tam sice dušíka viděla, ale to si myslím pokaždé a je z toho prd. Proč jsem si vůbec test dělala, boli mě stále prsa a mám je nateklé, není mi moc dobře, ale to může být i ze stresu, každopádně nemocná nejsem a ani se tak necítím. Je tu někdo, kdo to měl podobně a bylo to těhotenství nebo případně značilo to nějaký problém, který se musel řešit? Věšteckou kouli nikdo nemá, jen mě zajímají vaše zkušenosti. Ty nateklé prsa jsou moc nepříjemné. Děkuji za všechny reakce.