Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo je to možný. ![]()
ta injekce se jmenuje 100% Depo provera a je to pěkný svinstvo.Zjus pohledat ve starších diskuzích.To že při ní ms buď nemáš,nebo naopak ji máš pořád nebo aspoň špiníš je normálka.Bohužel.Gyndr je pěkně nezodpovědný že ti k tomu nic neřekl.
jitkabokule píše:
jo je to možný.
ta injekce se jmenuje 100% Depo provera a je to pěkný svinstvo.Zjus pohledat ve starších diskuzích.To že při ní ms buď nemáš,nebo naopak ji máš pořád nebo aspoň špiníš je normálka.Bohužel.Gyndr je pěkně nezodpovědný že ti k tomu nic neřekl.
proč je to svinstvo? no zkoušela jsem najít nějakou diskuzi, ale bez uspěchu a hlavně neni moc času listovat a pročítat každou diskuzi kde se stejně nakonec to co chci nedovim
. aha tak to jsem ráda trochu jsem se bála že jsem zase v tom. no řekl jen že je to dobrá když se kojí a že jen na rok a pak prášky tod vše ![]()
Chtěla bych se zeptat nikdy jsem neměla antikoncepci těd po porodu mi píchla injekci na 3 měsíce , po 1 jsem to dostala , ale těd na to čekám jak na smilování , už jsme to měla dávno dostat a furt nic
. sestra mi k tomu absolutně nic neřkla tak nevím. je možné že se to při týhle antikoncepci nedostává ?