Zapomenutá antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
19.3.11 22:26

Zapomenutá antikoncepce

Ahoj, chci se zeptat, jaká je asi pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná, když jsem si v jeden den zapomněla vzít HA druhý den jsem se s přítelem milovala a až potom jsem zjistila, že jsem si v předchozí den pilulku nevzala. Pak jsem si vzala zapomenutou pilulku i tu další pro ten den. Navíc jsem si vypočítala, že jsem v ten den měla možný plodný den.
Miminko bych moc chtěla, ale přítel zatím ještě ne, ale kdyby se to stalo teď, tak by mu to nevadilo, tak tajně doufám, abych těhotná byla… :wink: Děkuju za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
19.3.11 22:49

Myslím, že den po vynechání je pravděpodobnost otěhotnení minimální, ale po zbytek cyklu už by možnost byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaaraa
19.10.12 20:05

Dobrý den,
Beru antikoncepci Softine už 5let, kolikrát se mi stalo, že jsem zapoměla si vzít 1 tabletku. Ale tedkom řeším problém, nevím jak si mám počínat. Zapoměla jsem si vzít 3 tabletky v 1 týdnu. Nevím, zda si můžu vzít 4 najednou? Moc bych prosila o radu. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7323
19.10.12 20:12

Ty zapomenuté vynechej a pokračuj v braní normálně. Musíš se ale chránit ještě jiným způsobem, antiko pravděpodobně neúčinkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaaraa
19.10.12 20:23

Jo jo, to vím že nebude účinná. Moc děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
19.10.12 21:19

Ty zapomenuté už neber. Akorát je problém v tom, že jestli jsi měla styk v sedmidenní pauze, tak může dojít ke zpětnému otěhotnění, zapomenutí v prvním týdnu je nejrizikovější…a samozřejmě po celé platíčko se chraň jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaaraa
19.10.12 21:33

Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli je pravdy něco na tom, že když otěhotním při HA tak nemusím mít žádné příznaky: ranní nevolnost atd… a i MS můžu dostat normálně? Uvítám vlastní zkušenosti :D Moc děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
7323
19.10.12 21:55

To s HA nemá souvislost. Tyhle příznaky můžeš a nemusíš mít bez HA i s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 21:57

Důležité je, kolikátá pilule to byla. Protože pokud bereš běžnou jednofázovku, tak ve druhém týdnu braní se neděje vůbec nic a ve třetím by stačilo neudělat pauzu a navázat dalším platem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.10.12 14:40

@VanillaVanilla píše, že si zapomněla vzít 3 tabletky v prvním týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.12 16:56

Verca1989: Ha, pardon, nevšimla jsem si, že je to obnnovené téma… :D
V tom případě bych nebrala 4 najednou a asi až do konce plata se chránila jinak…s tím, že ale bohužel hrozí zpětné otěhotnění, pokud byl v 7mi dnech předtím styk… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaaraa
20.10.12 17:37

Styk byl… Co by ste mi tedkom doporučili? Mám počkat, zda dostanu MS? Dítě by nebyl, až takový problém. Jenom jsme s přítelem chtěli ještě ten rok počkat. Ale co by se dalo dělat :D

• Citovat
  • Upravit
9090
21.10.12 09:18

No po styku by se dal vzít Postinor ale to už teď nemá smysl. Já bych brala prášky dál a uvidíš v pauze, jestli dojde MS, a pro jistotu bych si v pauze udělala i test, i kdyby MS přišla, člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.12 09:26

Ja jsem nevzala posledni4tablety a tehotna jsem nebyla

• Citovat
  • Upravit
klaaraa
21.10.12 09:36

Dobře, zatím to nechám být a uvidím. Každopádně děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1