Zapomenutá antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.6.14 22:37

Zapomenutá antikoncepce

Dobry den..Beru antikoncepci uz 8 mesicu. Pred tydnem v pondělí jsem zacala brat nove platenko. Antikoncepci beru vzdy ve 21:30.Ve stredu a ve čtvrtek jsem mela s pritelem opakovaný sex. Několikrát se do me udelal. V patek jsem zapomnela vzit 5.tabletku a vzpomněla jsem az rano v tu dobu kdy tabletku beru vecer. Tzn v 9:30. Vzala jsem ji na minutu presne o 12 hodin později nez obvykle. Dale jsem pokracovala v obvyklou dobu. Dnes jiz budu brat 8.tabletku. Vzdy jinak beru antikoncepci naprosto presne. Myslite ze je nejaka šance otehotneni? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
23.6.14 22:42

Myskim si, ze minimalni. Ale muze se stat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.14 18:06

Zapomenutí 3. prášku Lindynette

Ahoj. Minulý měsíc se mi stala taková nepříjemnost. Zapomněla jsem užít 3. pilulku v 1. týdnu. Pilulku jsem si vzala ihned, jak jsem to zjistila – do 12 hodin. V ten den jsem měla s přítelem nechráněný styk. Menzes jsem normálně dostala, ale někde jsem četla, že to není menstruace jako taková, ale je pouze důsledkem úbytku hormonů. Myslíte si, že existuje pořád nějaké riziko, že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.7.14 18:48

@lenka124
myslím, že riziko nehrozí. V případě těhotenství menstruace při braní antikoncepce většinou nedorazí.
jestli máš strach, udělej si test a bude jasno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.14 19:00

Ten jsem si udělala 2× a v obou případech byl negativní. O víkendu mám od té doby dostat druhou MS, tak doufám, že by se to už v tuto dobu na testu určitě objevilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.7.14 21:45

@lenka124
tak to se tedy rozhodně nemáš čeho obávat, už v den té první menstruace by to býval test ukázal. klid prosím tě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.14 11:15

Zapomenutí 8. prášku Lindynette

Dobrý den
Beru antikoncepci pravidelně už 6 let. Včera jsem měla s přítelem nechráněný styk a večer si zapomněla vzít 8. pilulku. Druhý den jsme měli styk znovu. Na zapomenutou 8. tabletu jsem si vzpomněla až současně s 9. a vzala si dvě najednou. Jaké je riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bezejménaa
20.7.15 16:10

Otěhotnění při anti

Dobrý den, mám dotaz. Otěhotněla tu některá z vás během užívání antikoncepce Dienille? jestli ano, jak? :D

• Citovat
  • Upravit
854
20.7.15 16:44

@bezejménaa ani antikoncepce neni stoprocentní, takže se otěhotnět může, stačí průjem, zvracení, vliv antibiotik či bylin a nebo nesprávným používáním uživatelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bezejménaa
20.7.15 20:30

Ano ano já vím, že to není stoprocentní. Ale hodně slečen/žen tu píše že otěhotněly při týhle a tamtý antikoncepci, ale o mojí se tu nikdo nezmínil, tak jestli je fakt tak dobrá nebo já už nevím :D Mě osobně by nevadilo kdyby prášky zradily, ale přítel je zatím poseroutka takže o tom nesmí padnout ani slovo :D

• Citovat
  • Upravit
1
4.8.15 21:15

Dobrý den, mám dotaz, beru antikoncepce asi 3 roky a ted se mi stalo, že jsem dva prášky po sobě vzala sotva do těch 12 hodin a nasledne na to měla nechráněný styk. jaká je pravděpodobnost otěhotnení? popřípadě kdy je nejlepší nejdříve udělat těhu test? jelikož jsem ted musela přebrat platíčko tak do menstruace je ještě daleko tak mám obavy. Předem děkuji za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.16 20:04

Vynechana antikoncepce + menstruace

Ahoj holky, stala se mi nepříjemnost. Predevcirem, včera a dnes jsem si nevzala pilulku a vzpomněla jsem si až teď večer a tak jsem si vzala dvě najednou. Po dobu co jsem zapominala antikoncepci brát jsme tedy měli jinak nechráněný sex a dnes odpoledne (ještě než jsem si vzpomněla na ty prasky) jsem zjistila že jsem dostala menstruaci, kterou jsem měla správně dostat až za 6 dní. Myslíte že mužů být těhotná nebo ne? A stalo se něco podobného některé z vás? Mockrat děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 12:30

Holky, dnes bych měla brát první prášek z nového platíčka lindynett. Beru ji už roky, ale jaksi jsem si zapomněla recept v peněžence, kde je do dnes a dnes ji prostě nikde vyzvednout nemůžu. Jak to mám udělat, když si ji zítra vyzvednu? Začít zítra nebo až při další MS?

• Citovat
  • Upravit
1724
29.2.16 12:32
@Anonymní píše:
Holky, dnes bych měla brát první prášek z nového platíčka lindynett. Beru ji už roky, ale jaksi jsem si zapomněla recept v peněžence, kde je do dnes a dnes ji prostě nikde vyzvednout nemůžu. Jak to mám udělat, když si ji zítra vyzvednu? Začít zítra nebo až při další MS?

Lupnout co nejdříve zítra prášek za dnešek + pak už normálně. A nedělat z toho scény…já to tak dělám občas celých 10 let a žádná tragédie se nekoná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 14:42

Takže kdybych na to zapomněla týden, vzala bych si příští pondělí 7 prášku najednou?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1