Zapomenutá antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
5.5.14 15:45

No já teď právě zapoměla první 3, po 4 dnech a další dny byl nechráněný sex a abych pravdu řekla, tak jsem to pak brala jak když nebrala, protože jsem myslela a doufala, že je zaděláno :mrgreen: takže když bych to nepočítala od toho prvního, tak to mohlo být i později, tak uvidím, jak to dopadne. Jen mi to přijde paradox, je prve PLNĚ PŘES LINDYNETTE (nevynechala jsem) jsem otěhotněla a teď po takovýmto vynechání, kde se prý následně nelze spolehnout na antikoncepci po celý měsíc neotěhotním :,( Anonymita je v pořádku, chápu Tě ;) drž pěstičky zítra ráno :* nevím proč, ale snad se i bojim si ho udělat, ale tentokrát víc proto, že se bojim, že tam bude jen jedna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.14 08:08

Tak já už mám testik za sebou a vyšel negativní :( neskutečný paradox, opravdu že jo - já vždycky musím být to malé procento výjimek :| ale což, aspoň to třeba jednou vyjde tak, že se shodneme na tom, že miminko chceme a regulérně na něm zapracujeme ;-) teď dostavime baracek, připravíme pokojíček a pak na to vlitneme :P aspoň na té stavbě budu něco napomocná ;) Tobě anonymko držím pěsti a dej vědět, jak to dopadlo Tebe :) hodně štěstí a snad brzy zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:49

@klariis Ty jo, tak to mě mrzí :( Ono možná, když se na to člověk soustředí a chce tomu věřit, tak to pak nedopadne a když o tom nepřemýšlí nebo ho těhotenství v prvních chvílích ani nenapadne, tak to dopadne dobře a dozví se to třeba náhodou a nečekaně. Mám taky strach, že jsem v to teď zbytečně doufala, jsem si říkala, že když by to vyšlo tobě, třeba bych taky měla naději, jinak žádný příznaky furt nemám, tak už taky přestávám věřit, jediný, co se mi stává je, že v noci se vzbudím a musím na wc, ale mám teď toho hodně a jsem ve stresu. Dneska přestalo špinění, které teda nevím, čím bylo způsobené, prášky taky beru jako když neberu :D ale někdy ani to asi prostě nepomůže :? Tak aspoň si v klidu všechno doděláte, připravíte a miminko snad brzo přijde!! :kytka: Moc ti to přeju, tak ať se vám brzo zadaří a všechno pak probíhá v největším pořádku! Já uvidím, jak to dopadne ozvu se, ale když to nevyšlo tobě a byly jsme v podobné situaci, nevěřím tomu ani u sebe, takže pokud to nedopadne, asi na to není ještě ten správný čas a ještě chvíli taky počkám, ale doufám, že se tu za nějaký čas sejdem obě dvě jako těhulky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16
7.5.14 13:45

Každá jsme jiná a neznamená, že když to nepřišlo u mě, není u Tebe naděje ;) Budu Ti držet palce a čekat na zprávu :) Taky to tak beru, že pokud to přijít nemělo, tak to prostě nepřišlo a ž na to bude ta správná chvíle, tak se to stane - v tomhle jsem asi divná, ale tak nějak věřím v ten osud a v to, že vše se děje z nějakého důvodu a je to tak nějak předem dané a proto nemá smysl se tím trápit apod. :) Vše dobře dopadne, ať už teď, nebo jindy ;) Každopádně Tobě držím stále pěsti a hned jak budeš vědět, tak se ozvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 14:11

@klariis Napsala jsi to naprosto trefně! Uvidíme, v tomhle to beru jako ty s tím osudem a taky se mi hodněkrát potvrdilo, že vždycky je všechno zlý pro něco dobrý! :) Když to má přijít, tak to přijde, nemá cenu si s tim dělat hlavu, to máš pravdu. ;) Tak moc děkuju, určitě na mě mysli :* Budu stále malilinkato doufat, teď odjíždím na pár dní pryč, ale pak se určitě ozvu, ms bych měla mít stejně až za necelé 2 týdny, do té doby toho asi moc nezjistím :) Měj se zatím hezky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 19:14

@klariis Ahojky, tak se po delší době ozývám, zítra měl být termín mojí ms, která dorazila už s předstihem dnes odpoledne :,( Achjo, tak mě to štve, furt jsem v sobě měla takovou malinkatou naději. I když jsem to chtěla vzít důstojně, stejně mě to hodně zklamalo. Zatím to není nijak silný, ale špinění to taky není. Jsou to prostě takový červený krvavý kousky, ono se to ještě rozjede. :roll: No, nenadělám nic :( Tak od teď už se mi tohle nesmí stát, budu brát prášky pěkně pravidelně, a pak se nemusim zbytečně těšit. Dodělám si školu a pomalu se vrhneme na udělání novýho bydlení. Škoda, že mám před sebou ještě 2 pitomý roky studia, nevím, jestli to vydržím s mýma neskutečně silnýma mateřskýma pudama :mrgreen: Když se to povede dřív, tak budu šťastná, vejška se dá dodělat i s mimčem :) Když ne, no svět se nezboří. Jen doufám, že nebudu mít problém s otěhotněním po tolika letech braní HA :cert: To jediný mě děsí. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16
19.5.14 15:36

Tak to mě mrzí :( ale neboj, až na to přijde ten pravý čas, tak to určitě přijde ;) s dlouhodobým braním HA bych si hlavu nelámala, když mě se to prve povedlo po letech i přes ní ;) jen aby byly ty správné podmínky (finanční, bydlení, tak trochu i plánovanost atd.) a pak to teprv bude krásný :) Tak ať to ve škole klape a ať je brzy nové bydlení :kytka: Drž se a ničeho se neboj, hlavně na to nemysli a nestresuj se už teď, že to nepůjde, naopak, věř, že se to povede tehdy, když budeš/te chtít :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 11:33

Ahoj holky potřebuju radu.Beru necelý měsic antikoncepci a mam vynecht 5 dní. Dostanu to? a kdy od vynechání prášku? a po jaký době zabírají prášky? beru to poprvé tak se v tom moc nevyznám :oops: díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.5.14 11:36

@markétka222
co tím myslíš, že máš vynechat 5 dní? Řiď se příbalovým letákem. pokud prášky vynecháš standardně jak se to dělá, ms dostaneš. nevím, jestli to má každý jinak, mě přicházela třetí den pauzby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 12:15

Já mam rozpis od doktorky jak to mám brát 21 dní brát a 5 vynechat a pak brát další dvě plata bez pauzy.mam to aby se mi srovnala ms.tak právě jen nevim jestli v těch 5 dnech jak to nebudu brát tak jestli to dosta, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.5.14 12:18

@markétka222
jo jo, to bys měla v té pauze dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 12:26

@jajda32

A nevíš po jaké době zabírají prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.5.14 13:14

@markétka222 proboha co to máš za doktorku? Antikoncepce ti menstruaci nesrovná, jak asi? Při braní prášků nemáš menstruaci, je to je krvácení které přichází právě v pauze, kvůli poklesu hladiny hormonů, není to žádná menstruace, tím pádem se ti nemá jak srovnat. Pokud máš problémy s menstruací, jsou na to různé přírodní metody na srovnání (kontryhel), různé kapky, léky ale rozhodně ne HA. Být tebou, chtěla bych po doktorce opravdu řešení problémů, já sama jsem se bohužel s tímto postupem setkala ve svých 17ti, také mi doktorka napsala na nepravidelnou MS a na srovnání HA, já o tom tenkrát houby věděla…a dopadlo to tak, že je mi 25, vysadila jsem prášky, protože chci otěhotnět a menstruace je v háji, sama od sebe prostě nechodí, takže teď řeším, jak to dát dokupy. Pokud nechceš mít v budoucnu podobné problémy, řešila bych to hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 21:35

@Verca1989
problémy s ms nemam, ale jelikož chci jít na dárcovství vajíček tak mi musi srovnat ms podle nich a dali mi rozpis jak to mam brát atd. mě šlo jen o to že v těch 5 -ti dnech jedem na dovolenou tak jestli budu krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.5.14 22:58

@markétka222 těžko říct, někomu se to za 5 dní rozjede, někomu ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie