Zapomenutá antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
16.1.14 12:38

@Mell-21
Takže chceš otěhotnět nebo ne? Asi jo, když jste spolu spali v den, kdy jsi měla ovulaci? Ale proč jsi teda začala brát HA takhle uprostřed cyklu? HA tě tedy určitě nechránila, můžeš být těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.14 12:46

Otehotnet jsem v planu nemela :) ale taky nejsem proti kdyz uz by se to stalo.
S tou HA jsem to vzala uplne nesmyslne asi ze zvyku :/
To ze jsem mela ovulaci zrovna ten den jsem si dopocitala az zpetne.
A test ma cenu delat asi az po pripadnem vynechani MS ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.1.14 13:00

@Mell-21
jo jo, test až v den, kdy by měla dojít ms, to už bude případně jasno jestli tam jsou dvě čárky nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.14 13:10

Dobre tak dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.1.14 17:45

Tak jsem dnes delala nedockave test 8o a druha / mi vysla hrozne slaboulinka (13 DPO).. myslite ze tam bude nejaka „nadeje“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 15:22

Prosím, máte zkušenost? Beru Cerazette a dnes jsem zjistila, že včera jsem si nevzala 1 prášek, avšak dnes jsem měla sex. Je to 12. prášek v platíčku. Jinak beru pravidelně, bez pauzy. Myslíte, že to bude v pořádku? 2. dítko ještě úplně neplánujeme :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.14 08:25

Ahoj, mám podobný problém. Ve středu jsem měla s přítelem nechráněný sex. Ve čtvrtek jsem si prášek normálně vzala, ale v pátek jsem zapomněla a zjistila jsem to až v sobotu v době kdy si prášek normálně brávám. Před sexem jsme prášky normálně brala a od středy jsem už sex neměla. Nejspíš těhotná nebudu, ale chtěla bych to slyšet :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.14 18:55

Ahojky maminy, snazilky :)
Omlouvam se, ze otravuji s takovou „blbosti“ ale je to az nesnesitelne.
jsem 4 DPO a od vcera me boli prave trislo to by se dalo vydrzet (nikdy jsem to nemela) je to podobne jako natazeny sval ale na divnem miste a nemam ho mit z ceho natazeny. A taky od vcera me dost boli podbrisek a mam nafoukle brisko az se mi z te bolesti nekolikrat za den zatoci hlava a mam pocit jak kdybych mela omdlit, jsem strasne unavena. Myslite ze by to mohli byt priznaky tehu uz takhle brzy? :think: (na gyn. je to brzy a na tehu test taky, tak zatiim pisu sem o radu) :nevim: ;)
Predem dekuji za vas3 odpovedi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16
24.4.14 09:33

Dobrý den, beru HA Lindynette už několik let. Teď jsem zapoměla vzít první 3 prášky z platíčka. Čtvrtý den po tom, co jsem začala brát, jsem měla nechráněný sex a následné dny také. Chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.14 09:46
@klariis píše:
Dobrý den, beru HA Lindynette už několik let. Teď jsem zapoměla vzít první 3 prášky z platíčka. Čtvrtý den po tom, co jsem začala brát, jsem měla nechráněný sex a následné dny také. Chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Předem moc děkuji za odpověď.

dost velká. Zapomenout v prvním týdnu 1 prášek je rizikové, natož zapomenout 3, to už bych pak spoléhala na ochranu s dalším platíčkem. Zkus si za 2-3 týdny od styku test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.4.14 10:16

Děkuju ;) příteli jsme říkala, ať si dává pozor nebo se chrání jinak, ale po 4 dnech, už to nevydržel a bylo a pak se jen uculoval, takže teď možná i budeme rádi, kdyby se to povedlo :) a test teda dělat nejdřív po dobrnání platíčka? což je 13 den po styku, dříve to asi smysl nemá že? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.14 14:32

@klariis některé testy to můžou ukázat i dřív ale stává se to málokdy, opravdu je lepší počkat aspoň ty 2-3 týdny. A nebo cca 14 dní po styku jít na krev a budeš mít jistotu. Ale pokud vám dítě vadit nebude, tak bych to nehrotila a počkala, pokud budeš těhotná, tak je stejně lepší jít k doktorovi až tak v 7.týdnu, aby už bylo vidět i srdíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.4.14 14:37

Dobře, počkáme, ale už teď se nemůžu dočkat :roll: je hrozný, jak se pak čas vleče… pár dní ještě počkám, pak testík zkusím (třeba se ukáže aspoň duch, který mi to prozradí) ;) jinak budu muset hold počkat dýl :roll: moc děkuju za odpověď a teď budu doufát, že tam ten mrňousek je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.14 14:40

@klariis tak držím palce :) ten začátek se vleče vždycky, s tím nic neuděláš ale pokud budeš fakt těhotná, tak po tom 13tt to letí jako hrom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.5.14 09:38

Verco, chtěla jsem se ještě zeptat. 27.4. jsem měla večer bolesti jako bych to měla dostat a měla jsem lehké špinění, které poté hned skončilo (cca 2 hod.). Asi před dvěmi dny jsem měla bodavé polesti v podbříšku (dá se říct při námaze), i ty za nedlouho přešli. Jsem hodně unavená, nafouklá, měla jsem hodně přecitlivělé bradavky (jsou stále, ale méně) a na dnes ráno jsem začala lehce krvácet (avšak nutno říct, že to nejde jakoby ze mě, ale mám to pouze uvnitř a není to jako když běžně mentruuji (nyní spíš mazlavé a bez cucků), a také běžně mám velké bolesti a nyní nic a včera jsem měla brát poslední prášek z plata - tj. mentruace by měla přijít cca až pondělí/úterý) Co si o tom myslíš/te? Při prvním těhotenství jsem to poprvé také dostala, tak se chci zeptat, zda i při těchto příznacích mám dělat test, nebo to brát, že nejsem? :nevim: Dělám kontaktní sport a nerada bych, pokud tam ten mrnousek je, mu ublížila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí