Silná menstruace o týden dřív při braní antikoncepce

5
3.6.14 10:50

menstruace pri brani antikoncepce!!!

Dobry den. Beru uz 4 mesice antikoncepci a ted me zbyva tyden brani prasku do 7 denni pauzy a dostala sem menstruaci mam to silne a mam bolesti v podbrisku.. trochu se bojim ze sem tehotna..je to normalni? Predem dekuji za odpoved. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.6.14 10:51

@janiccka1 nevynechalas prášky? nebo dělala jsi předtím pauzy jak máš a ms přicházela? to je důležité vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.6.14 10:55

Mne se tohle stava taky, jednou za par mesicu to proste dostanu třeba v pulce cyklu, přes to, ze berz prasky. Teda, musim uznat, ze je neberu uplne presne, semtam zapomenu :oops:, třeba den vynecham.
Dulezite je neprestavat s branim, brat porad dal podle původního planu, a většinou to za 2-3 dny zase skonci (pak po dobrani platicka prijde klasicka ms).
Zadny dr mi k tomu nikdy nedokazal nic rict.
Castym krvacenim jsem ale trpěla uz jako hodne mlada, a ani brani atk mi to uplne nesrovnalo. Obcas mam kratkou ms i mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929

Mi to udělalo když jsem jeden vynechala krátce před dobraním plata. MS měla přijít v neděli v noci jako obvykle, ale došla už ve čtvrtek (vynechala jsem v úterý myslím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5

Jednou sem vynechala prasem ale hned sem si ho rano vzala a s pritelem jsme si davali pozor.. a asi tak pred dvouma mesicema sem si neudelala pauzu no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
3.6.14 10:57

@janiccka1 jo, to mi dělalo kdysi. Jednou jsem neudělala pauzu (o prázdninách) a od té doby jsem měla problémy se slabým krvácením na konci, před vynecháním a MS. Myslím že některé tělo na to reaguje citlivěji. Pár chybek, změn a rozhází se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 10:58
@janiccka1 píše:
Jednou sem vynechala prasem ale hned sem si ho rano vzala a s pritelem jsme si davali pozor.. a asi tak pred dvouma mesicema sem si neudelala pauzu no :)

tak to může být kvůli tomu. :think: Taky se mi stalo, když jsem jela 2 plata najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.14 10:59

Ale nechapu ze to mam hrozne silne a uz to mam 4 dny a hrozna bolest v podbrisku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 11:02
@janiccka1 píše:
Ale nechapu ze to mam hrozne silne a uz to mam 4 dny a hrozna bolest v podbrisku :(
:nevim: každá ms je jiná. Jestliže jsi ji předtim neměla, tak o to je teď silnější :think: pokud váháš, tak k dr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
3.6.14 11:04

@janiccka1 já měla bolest a nafouknutí první den, pak už dobrý, ale silné taky dost.
Zrovna je to tento cyklus, má to od čtvrtka, dneska je úterý a pořád podobné. Doufám že se to srovná, v pátek mám začít další plato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.14 11:17

Tak snad nejsem :) nemam jako zadne priznaky jenom me boli v tom podbrisku no:) ale to me bolelo vzdycky kdyz sem to dostala ale ne tak dlouho :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
3.6.14 11:30

@janiccka1 to bude tím že je jiná situace, ty plata za sebou, teď vzití pozdě..někdo na to fakt dost reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.6.14 14:17

@janiccka1 neboj těhotná nejsi, spíš to máš rozházený těma dvěma platíčkama za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.6.14 19:43

Uz to mam 13 den ale hrozne slabounke a mam nafoukle bricho a kdyz si ho zmacknu tak to truchu boli:/ nevim co to je no.. Bojim se udelat zen teh. Test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
9.6.14 20:04

@janiccka1 hm..mi to nakonec po 6dnech přestalo, pak jsem začala brát nové plato a vypadá to všechno v pohodě. Akorát jsem poučená, že fakt nesmím vynechat ani jednu, jinak se to rozhodí.
Zkus ten test, bu´d se to potvrdí nebo vyvrátí. Každopádně bych zašla k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí