Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Lentilka135 měla jsem úplně to samé a teď po vysazení vše ok ![]()
@VeseláBobina píše: Více
U toho gynexu je dobré být na pozoru u žen, které mají už tak vyšší hladiny estrogenu, zvyšuje ho a některým ženám se po něm symptomy zhorší.
Ten čaj podle složení by měl skutečně ulevit.
No co vím, tak na tohle super fungují i vitální houby. Třeba Cordyceps, ten upravuje menstruační cyklus a pomáhá právě i s bolestivou menstruací, reguluje nějak tu menstruaci.
Má teda vliv na spoustu dalších věci v našem těle. Já jsem ho začala užívat kvůli jiným obtížím, ale s tímto mi taky pomohl.
Určitě je důležité zpracování a obsah těch hub v samotném výrobku. Mě nejvíc vyhovují ze stránek Houbičky eu.
Ahoj, mě bylo po vysazení antikoncepce přímo od gynekoložky doporučen tento doplněk - https://www.vegall.cz/…klimakterium. Já měla antikoncepci primárně skrze silnou a bolestivou menstruaci a nepravidelnost cyklu, po vysazení jsem chtěla být co nejdřív „fit“. Případně mi i gyn. doporučila šalvěj jako takový, šalvějové čaje atd. ![]()
@Neptunka111 Souhlasím, mě od stejné značky pomohl tento doplněk na přechod. Mají dva doplňky a já měla přímo 40+ na přechod a obrovský rozdíl, návaly, noční pocení se úplně vytratily, takže to pro mě bylo příjemnější. ![]()