Menstruace - rady, typy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
30.6.24 16:55

@Lentilka135 měla jsem úplně to samé a teď po vysazení vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
1.7.24 05:41
@VeseláBobina píše: Více

U toho gynexu je dobré být na pozoru u žen, které mají už tak vyšší hladiny estrogenu, zvyšuje ho a některým ženám se po něm symptomy zhorší.
Ten čaj podle složení by měl skutečně ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.8.24 09:19

No co vím, tak na tohle super fungují i vitální houby. Třeba Cordyceps, ten upravuje menstruační cyklus a pomáhá právě i s bolestivou menstruací, reguluje nějak tu menstruaci. :) Má teda vliv na spoustu dalších věci v našem těle. Já jsem ho začala užívat kvůli jiným obtížím, ale s tímto mi taky pomohl. :) Určitě je důležité zpracování a obsah těch hub v samotném výrobku. Mě nejvíc vyhovují ze stránek Houbičky eu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.24 17:32

Ahoj, mě bylo po vysazení antikoncepce přímo od gynekoložky doporučen tento doplněk - https://www.vegall.cz/…klimakterium. Já měla antikoncepci primárně skrze silnou a bolestivou menstruaci a nepravidelnost cyklu, po vysazení jsem chtěla být co nejdřív „fit“. Případně mi i gyn. doporučila šalvěj jako takový, šalvějové čaje atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.24 11:39

@Neptunka111 Souhlasím, mě od stejné značky pomohl tento doplněk na přechod. Mají dva doplňky a já měla přímo 40+ na přechod a obrovský rozdíl, návaly, noční pocení se úplně vytratily, takže to pro mě bylo příjemnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková