Zaříkání bradavic

5
27.4.24 07:04

Zaříkání bradavic

Čaute, kdybych neviděl sám bych si ťukal na čelo. Ex měla problémy na chodidle a opravdu kdysi jela k někomu do Znojma a za pár dní vyřešila svůj letitý problém.
Teď řešíme doma stejný problém, já problém nemám, ale druhá polovička a zase na noze. Nemáte někdo zkušenosti a kontakt na koho se obrátit, myslím zaříkávačku.
Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
27.4.24 07:23

Tento problem vyresi i mazani s kyselinou mravenčí za tri kila z místní lékárny. Na zarikavani nevěřím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 07:32

@Mar__tanka1983 no kyselinu za 3kila si dávala taky, jenže je to mezi prsty a kyselina jí rozezrala i druhý prst a bradavice nic. A proč se tak stalo, proto že je to žena. A říkám, mám s tím vlastní zkušenosti!!! Takže vy si věřte čemu chcete. To je přesně odpověď co jsem nechtěl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.4.24 07:50

Tak se zeptej exky, ne? Ale neverim tomu. Jiste ji pri tom mazala nejakejma ‚vodickama‘. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 08:04

@Karel198×
Ve Znojmě bydlím. O koho konkrétně se jednalo?

• Citovat
  • Upravit
52
27.4.24 08:04

Mně pomohlo si to říct sama sobě svému tělu, že chci, aby bradavice zmizely + mazala jsem doma Kolodiem forte. Bradavice, kterou jsem měla 5 let, úplně zmizela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 08:12
@Anonymní píše: Více

No to právě nevím, je to asi 15let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 08:16

No to právě nevím, je to asi 15let zpět, kdyby šlo se jí zeptat se jí zeptám, ale byla tam jen jednou, ženská jí to chytila párkrát přejela prsty cítila jen teplo či chlad a za pár dní bylo po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 08:19

Je spojil jsem dvě odpovědi v jednu, omlouvám se. Jsem tu dneska první den a není to moc přehledné tu reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10611
27.4.24 08:36
@Karel198× píše: Více
Čáry, máry, fuk :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.4.24 09:34

Moje babička byla bylinkářka a ta říkala, že bradavice jsou “ješitný”. Stačí je počítat, tak, že se jich i dotkneš, kdykoliv si na ně vzpomeneš. A ono to opravdu fungovalo. Teď už roste i vlaštovičník větší, jeho šťáva taky pomáhá, bacha, dost barví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková