Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím slečny, bude mi teď 18,ano vím jsem mladá ale i tak se trápím s mými prsy.
Jde o celkový tvar, moje prsa má prostě tvar klouzačky a jsou špičatá. I bradavky prostě jen tvrdnou když je zima a nebo když jsem vzrušená a s prominutím ten tvar bradavek vypadá jak kdyby mi teprve rostly prsa
p
Myslíte že by mi pomohlo nějaký speciální cvičení? Řešila jsem i moje hrbení cvičením, jenže je to v takovým stádiu, že si myslím že to taky má svůj následek.
Byla bych moc vděčná za všechny rady a typy co vám prsa zlepšily ❤️
Nemyslim si, ze by nejake cviceni zmenilo tvar prsou, protoze ty tvori tuk. Byt tebou, tak se na nejaky ideal, ktery si nosis v hlave, vykaslu a naucim se mit rada takova, jaka jsem. Ostatne on i ten tvar prsou podleha mode - koukni na prsa v drivejsich desetiletich, i ty podprsenky byvaly spicate.
@Eliška2706 píše: Více
Bez toho, aniž bychom tvoje prsa viděli, nemůžeme říci, jestli je máš hezká nebo hnusná…
Viem ze to asi nechces pocut a nebudes mi verit, ale mozno to aspon zvazis.
Kazdy clovek za pekne povazuje nieco ine. Celkova krasa nieje dana jednou castou tela. Ked sa na seba pozries urcite najdes nejake nedokonalosti ci uz na pokozke, nesumernosti… - vsetko toto je normalne - kazdy sme iny.
Predstav si ze by sa ti od dnesneho rana prsia zmenili na idealne (podla tvojej hlavy). Co by sa stalo? Mala by si 20% zlavu na mlieko? Dovolim si tvrdit ze by sa nestalo vobec nic.
Mozeme sa pytat co je idealne? Co ak by sa zmenili na idealne podla tvojej hlavy, ale podla hlavy tvojho zivotneho partnera by boli idealne take ake si mala pred zmenou (v realite = mas teraz) - co by si robila potom?
Skus sa pozriet na seba taka aka si. V com si dobra? Ako vyzeras? Ako vystupujes? Ake oblecenie nosis? Dokazes byt na seba hrda?
Moznost A: Teraz si nechas upravit prsia, ale dalsi den po operacii zistis ze ani ten nos nieje idealny a tie usi by tiez chceli opravit… Aky to ma zmysel?
Moznost B: Naucis sa byt na seba hrda, pracovat na sebe, vhodne sa obliekat, dosahovat svoje ciele… Toto ti z dlhodobeho hladiska da omnoho viac ako to ci mas gulate alebo spicate prsia.
Nepripomina ti to nieco? Poznas „Daj človeku rybu a nakŕmiš ho na jeden deň. Naučte ho loviť ryby a nasýtite ho na celý život.“, ako by si to prirovnala k moznostiam vyssie?
A počkej, až budeš po kojení nebo starší a budou ti viset dolů jako placácačky. Ještě budeš se slzou v oku vzpomínat na tyhle. ![]()