Menstruace šestý den

Anonymní
11.9.15 21:21

Menstruace šestý den...

Prosím o Vaše zkušenosti…menstruaci mám 25.-26. den cyklu…tento měsíc jsem jí dostala až 30. den cyklu..to neznám…menstruaci mám max. 5 dní, s tím, že pátý den už jen špiním…dnes jsem 6. den cyklu a stále krvácím…stalo se Vám něco podobného? Teď mě rozbolelo i opět menstruačně břicho…jsem teda nastydlá…jestli to má spojitost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.9.15 21:56

Ahoj, nejsem doktorka, ale když jsem mela problémy se spodkem občas se stalo, ze jsem to mela déle, ale když si zajdes k MUDr, budeš mít jistotu, ze je vše jak má :pankac:
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.15 22:11

Já to takhle mám naprosto běžně. Buď ráda, že je to pro tebe neobvyklé.

Taky mám zkušenost, že aspoň u mě platí: cyklus přes 30 dní = delší krvácení (přes 5 dní). Trošku se to mění dle námahy (někdy zkracuje) a naplněnosti střev (prodlužuje).

A jestli jseš nemocná a ležíš, tak to taky může prodloužit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3678
11.9.15 22:16
@Anonymní píše:
Prosím o Vaše zkušenosti…menstruaci mám 25.-26. den cyklu…tento měsíc jsem jí dostala až 30. den cyklu..to neznám…menstruaci mám max. 5 dní, s tím, že pátý den už jen špiním…dnes jsem 6. den cyklu a stále krvácím…stalo se Vám něco podobného? Teď mě rozbolelo i opět menstruačně břicho…jsem teda nastydlá…jestli to má spojitost :nevim:

Já jsem taky měla vždy cyklus 26-28 dní. Občas se stalo, že se cyklus prodloužil na 32 dní a pak jsem měla mnohem delší a silnější krvácení. Měla jsem to tak jednou za půl roku, ale neřešila jsem to, další cykly pak byly vždy zase v klidu. Pokud by krvácení trvalo třeba už 10 dní, šla bych na gynekologii, jinka bych neřešila a počkala jaký bude další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
11.9.15 23:15
@michee píše:
Já jsem taky měla vždy cyklus 26-28 dní. Občas se stalo, že se cyklus prodloužil na 32 dní a pak jsem měla mnohem delší a silnější krvácení. Měla jsem to tak jednou za půl roku, ale neřešila jsem to, další cykly pak byly vždy zase v klidu. Pokud by krvácení trvalo třeba už 10 dní, šla bych na gynekologii, jinka bych neřešila a počkala jaký bude další cyklus.

Souhlasím, taky bych počkala. S největší pravděpodobností to byl prostě nějaký hormonální výkyv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.9.15 23:24

Joo, tak 6 dnů mívám MS běžně :roll: - nic divného. Jasně, že to může mít i spojitost s tím nastydnutím a delším cyklem. Jak už tu někdo radil, počkala bych (pokud se to nebude zhoršovat) minimálně těch 10 dnů a pak šla na gyndu.
Pokud chceš nějaké placebo tak si kup Ascorutin, já ho užívám jakože na zastavení krvácení. Ono to posiluje žilní stěny a drobné cévky, tak možná se to krvácení tak o půl dne zkrátí :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.9.15 23:38
@Anonymní píše:
Prosím o Vaše zkušenosti…menstruaci mám 25.-26. den cyklu…tento měsíc jsem jí dostala až 30. den cyklu..to neznám…menstruaci mám max. 5 dní, s tím, že pátý den už jen špiním…dnes jsem 6. den cyklu a stále krvácím…stalo se Vám něco podobného? Teď mě rozbolelo i opět menstruačně břicho…jsem teda nastydlá…jestli to má spojitost :nevim:

To jsi určitě těhotná 8o šest dní mít menstruaci, to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 17:35

Těhotná?? už tedy stále špiním 8. den cyklu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa