Menstruace tři dny před lehké krvácení

Anonymní
2.9.25 12:49

Menstruace - tři dny před lehké krvácení

Ahoj, měla prosím některá něco podobného? Na gynekologii jsme byla před dvouma měsíci na roční kontrole a nic nenašli. Mam dvě děti a antikoncepci neberu.Je mi 39 a poslední půl rok mě to nějak hapruje.Uz asi dvakrát za ten půl rok se mi stalo, že zhruba plus mínus tři dny v termínu ms, me začalo velmi slabé krvácení, ráno, večer, přes den skoro nic a takhle to trvalo tři dny, pak se to začalo rozjíždět až 4 den, tak jak by mělo být, ale už jsem 8 den a pořád krvácím. Mezitim mám třeba den pauzu a večer zase teče… přijde mi to nekonečný tady ty rozjezdy. Menzes není nijak zvlášť silnej ani nemám bolesti.Mate některá zkušenost nebo radu? Díky moc.Uz mě to celkem ubíjí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14719
2.9.25 14:17

Kdyby to pokračovalo ještě několik měsíců, řekla bych si o hormonální profil. Může to být třeba nedostatek progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
2.9.25 16:08

Nedostatek progesteronu. Kup si v lékárně Ascuritin a Drmek a začni to brát. Doporučuji užívat i probiotika. Ne třeba denně, ale jestli jde o nedostatek progesteronu, tak probiotiky zaridis, aby se ti z tela vyplavoval estrogen, tudíž klesal estrogen= zvysoval progesteron a ty přestaneš krvacet. Pokud to nezabere, tak at ti na gynde udělají hormonální profil (z krve) a můžou ti predepsat leky (polykaci, zavadeci) na recept. Nemusí jit o antikoncepci, i když ti ji gynda možná bude hodně doporučovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí