Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla sem se zeptat zda má někdo zkušenost sem ve 3 týdnů ale dneska sem byla ve sprše a vipadlo ze mě takoví červený nevím co to může být četla sem hodně článku že ve 3 týdnů nemůžu potratí a tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenost stim jestli se mu to take stalo budu ráda za každou radu 🙂
Ahoj, nevím, jak počítáš ten 3. týden těhotenství, protože to tak zhruba je čas, kdy teprve vychází pozitivní těhotenský test. Nebo ještě ani nevyšel pozitivní.
Jinak ano, bohužel, může (ale taky nemusí) to být potrat (nebo biochemické těhotenství), máš mít nějakou kontrolu u gynekologa? Určitě by ses tam měla ukázat.
Podle poslední menstruace sem ve 3 týdnů a ke ginekologovi jdu 8 září
@Jahudka822 píše: Více
Fuj, proč sem dáváš tu fotku? Ve třetím týdnu? To jsem neměla ani tušení že jsem těhotná…
@Jahudka822 No, tak pravděpodobně toto byla „opožděná“ menstruace. Většinou pokud ještě těhotenství není potvrzené doktorem a mezitím odejde, říká se tomu biochemické. Tzn. vyjde pozit. test a za týden žena třeba normálně odmenstruuje. Možná by bylo nejlepší zavolat dnes na gynekologii, říct, co se stalo a zeptat se, jestli stačí přijít až toho 8. Zatím ale (pro jistotu) dokud nebudeš u lékaře, chovala bych se raději stále jako těhotná, teď to není úplně na sto procent.
A ty sis dělala test, že víš, že jsi těhotná?
@Jahudka822 Možná by ses divila, kolik holek to tak bere jen podle „příznaků“ a co si budem, ve třetím týdnu je to opravdu brzy i na testování, to máš tak ještě týden do ms.
Zkus test za dva dny znovu, jestli sílí, nebo ne.
No, ve třetím týdnu znamená, ze jsi necelých 7 dnu po ovulaci, takze to test nic neukáže…