Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, rada bych slyšela názory jiných. 22.11. jsme byli na ivf, transfer 27.11., těhotenské testy pozitivní, krev po čtrnácti dnech 11.12. těhotenství potvrdila s tím, ze mě sestřička objednala na ultrazvuk, který mám absolvovat za necelý týden 20.12.
Bohužel hned den po krvy, jsem začala špinit. Vím, ze je to poměrně bezne, takže jsem zachovala klid. Den na to se mi ovšem rozjela menstruace. Žádná slabší, ale regulérně silná jako mívám bezne 😔 a pokračuje dodnes. Datumove přišla jako hodinky. Jela jsem raději ke svému gynekologovi, který bohužel zatím nic neviděl, ale prý nemám ztrácet naději, ze je brzo a mám vyčkat do středy a uvidíme, zda jsem samovolně potratila nebo se mimi udrželo.
Mate někdo zkušenosti s tím, ze jste měli takto v začátku, menstruaci? 😔
Pokud jsi opravdu krvacela jak pri menstruaci předtím, tak bohuzel si myslim, ze se to neudrzelo
Děkuji, ve starších diskuzich jsem cetla případy, kdy některé ženy i 4 měsíce těhotenství měly menstruaci. Někde uvnitř asi ještě doufám, ze bych mohla byt jedna z nich, i když velké šance asi nejsou 😔
@kristyn7 píše:
Děkuji, ve starších diskuzich jsem cetla případy, kdy některé ženy i 4 měsíce těhotenství měly menstruaci. Někde uvnitř asi ještě doufám, ze bych mohla byt jedna z nich, i když velké šance asi nejsou 😔
Delala jsi test?
Ano jak píšu, testy i krev mam pozitivní. Zajímalo by mě, jestli se to náhodou někomu nestalo také.
@kristyn7 píše:
Ano jak píšu, testy i krev mam pozitivní. Zajímalo by mě, jestli se to náhodou někomu nestalo také.
Jako i ted po te menstruaci?
@Tarena píše:
Jako i ted po te menstruaci?
Ano, test jsem dělala dneska. Ale to jsem čekala. Je prý bezne, ze i po potratu jsou testy ještě klidně i dva týdny pozitivní.
@kristyn7 píše:
Ano, test jsem dělala dneska. Ale to jsem čekala. Je prý bezne, ze i po potratu jsou testy ještě klidně i dva týdny pozitivní.
No tak muzes otestovat zase za par dni. Zda to slabne a bylo to biochemko nebo silu. Nebo uvidis na kontrole. To budes cca 6tt.
Po potratu tam to hcg byva, ale tohle by spise bylo biochemicke, pokud MS prisla v terminu.
@Enitka píše:
@kristyn7 Jakou hodnotu HCG jsi měla?
Bohužel si přesně nepamatuji, ale něco přes 100. Bylo to na den přesně 14 dni po transferu. Nevím jak vysoká hodnota by měla byt
@kristyn7 píše:
Bohužel si přesně nepamatuji, ale něco přes 100. Bylo to na den přesně 14 dni po transferu. Nevím jak vysoká hodnota by měla byt
Jak staré embryo ti transferovali?
@kristyn7 píše:
5denni
Mně to HCG přijde na 14 po transferu nízké ![]()
@kavenka píše:
Mně to HCG přijde na 14 po transferu nízké
Taky že je nízké. Nejspíš jen biochemko.
@kristyn7 píše:
Jak už psaly holky, je to málo. Vypadá to na biochemické těhotenství.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.