Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Som 17m po pôrodu. Od vtedy je menštruáciu a stavy pri nej hrôza. Nevoľnosť, bolesť nôh, hlavy, pocit, že na mna niečo lezie. Máte to niektorá podobne? Čo vám pomohlo? Ďakujem
Takové stavy jsme neměla. Ale po prvním porodu hrozně silná MS první dva dny, nestačila jsem měnit vložky a tampony. Po druhém porodu ještě horší. První den jsem jen šla pro nejstarší do školky a během 20 minut mi prosákly džíny, a to jsem si před odchodem vzala novou vložku a tampon. Navíc jsem první dva dny měla průjem a hrozné bolesti břicha. Naštěstí jsem otěhotněla 6 měsíců po druhém porodu, první MS po druhém porodu jsem měla 5 týdnů po něm.
Po třetím porodu bylo krvácení taky hrozně silné, asi jako po druhém. Ale naštěstí bez průjmu. Trochu pomohlo užívání Ascorutinu. No a po čtvrtém porodu mám MS úplně na pohodu. Bez bolestí, normálně silnou, bez průjmu.
Napadá mě, že bys mohla zkusit nějaké bylinky.
Ahoj,
zkusila bych se na tvém místě zeptat v poradně gynekologa . Stavy při menstruaci mohou být asi různé, ale pro klid by bylo možná dobré dojít k lékaři, popřípadě se tady na eMiminu gynekologa zeptat
ať je líp
Krásný den
Diana ![]()