Menštruácia po pôrode

31
16.2.25 14:19

Menštruácia po pôrode

Ahoj
Som 17m po pôrodu. Od vtedy je menštruáciu a stavy pri nej hrôza. Nevoľnosť, bolesť nôh, hlavy, pocit, že na mna niečo lezie. Máte to niektorá podobne? Čo vám pomohlo? Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14726
16.2.25 14:55

Takové stavy jsme neměla. Ale po prvním porodu hrozně silná MS první dva dny, nestačila jsem měnit vložky a tampony. Po druhém porodu ještě horší. První den jsem jen šla pro nejstarší do školky a během 20 minut mi prosákly džíny, a to jsem si před odchodem vzala novou vložku a tampon. Navíc jsem první dva dny měla průjem a hrozné bolesti břicha. Naštěstí jsem otěhotněla 6 měsíců po druhém porodu, první MS po druhém porodu jsem měla 5 týdnů po něm.

Po třetím porodu bylo krvácení taky hrozně silné, asi jako po druhém. Ale naštěstí bez průjmu. Trochu pomohlo užívání Ascorutinu. No a po čtvrtém porodu mám MS úplně na pohodu. Bez bolestí, normálně silnou, bez průjmu.

Napadá mě, že bys mohla zkusit nějaké bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.2.25 15:37

Ahoj,

zkusila bych se na tvém místě zeptat v poradně gynekologa . Stavy při menstruaci mohou být asi různé, ale pro klid by bylo možná dobré dojít k lékaři, popřípadě se tady na eMiminu gynekologa zeptat

ať je líp

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS