Menstruacni bolesti od 10DC do ted..

6792
12.2.12 10:58

menstruacni bolesti od 10DC do ted..

Ahoj holky,uz od asi 10DC mne strasne boli bricho jako na ms.Dneska sjem 22DC a porad neskutecne bolesti.Mam i krece az uplne dolu :nevim: nevite nekdo cim by to mohlo byt?Stalo se to nejake z vas? takovy bolesti jsem nikdy nemela :nevim: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
12.2.12 11:14

Jaji, to bude ovulace:) nemas doma ovu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.2.12 11:26

ahojky :mavam: jako dvanact dni takovy bolesti? :nevim: ovu test nemam,ale zacala jsem merit..zatim to je jen treti den tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.12 12:07

Mě taky napadla jako první ovulace, ale určitě chceš slyšet, jestli nejsi těhu… Já nevím, protože s tím zkušenosti nemám, možný je všechno. Akorát mi to přijde brzy 10DC, to by mi sedělo na tu ovulaci. Jako já třeba mám bolesti podobné MS hodně často, takže jako nějaký příznak něčeho to vůbec neberu, ale jak říkám, možné to je. Ono taky záleží jak dlouhé máš cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.2.12 12:16

ahojky nene nechtela jsem slyset ze jsem tehu :lol: teda jo ale ne :mrgreen: ja mam vzdy tak tyden pred ms bolesti a prsa ale ted uz od 10DC a jako hodne kruty prijde mi to fakt divny..ja nevim,trva to uz dlouho..spis jsem cekala ze mi nekdo napise ze je to treba cista :nevim: fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.12 12:16

Ahojky mě skončila ms 3.2.ale 8.2 jsem měla styk a o té doby mám přiznaky na ms a mám o ní daleko a na těhi brzo tak taky nevím

• Citovat
  • Upravit
6792
12.2.12 12:17

a to u ovulace boli bricho treba 12dni jo? ja nevim ja ji asi nikdy nemela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.2.12 12:23

Jaji, no me tento cyklus uz od zacaku boli bricho. Doktorka mi rekla, ze vajecniky jsou aktivni a frci jak maji, coz jsem zase rada po tom anovulaku. Na ovulku jsem cekala ale dlouho, mam ted asi 4 dny po ovu, ale je mi pekne blbe. PMS jak vysita, ale mam jeste do ms asi 10 dni. Tak si rikam, co kdyz byla o neco driv? Nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.12 12:28

Nevím, jestli 12 dní… Jak říkám, já mám taky bolesti, občas vyloženě píchání v podbřišku, možná to i u mně bude ovu, ale testy ji ukazují jindy :) Proto to vůbec neřeším a beru to jako normální věc :nevim: Být tebou, počkám do MS a pak bych to řešila… Testem, lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.2.12 12:32

ja to prave jako normos neberu,nikdy se mi to nestalo :nevim: ale dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.12 12:36

Já ty bolesti nemám taky pravidelně každý měsíc, ale jinak všechno funguje, jak má, zdá se, tak za tím nic nehledám. Jestli jsi 22DC a máš celkem pravidelnou MS, tak ještě vydrž a potom uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.2.12 12:38

Teď koukám do podpisu, koncem roku jsi brala clostilbegyt či jak se to jmenuje, ten může mít vliv na vznik cyst, tak jestli tam nějaká nebyla a nepraskla? :nevim:

Ale já jsem teď taky měla ovulační bolesti hrozně dlouho, vždycky jsem si říkala, že už je teda po ovu a prd, zase začal bolebřich :roll: Takže já být tebou, tak bych pro sichr sexovala, třeba je tam těch folikulů víc a budou dvojky :mrgreen: (jinak druhorozeného jsme též plodili za poměrně drsných ovulačních bolestí, naštěstí mi to tehdy trvalo vždy jen 5dnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.2.12 12:47

prave ze nemam pravidelnou..po clostilu jsem ji nedostala ani po agolutinu ani po utosi..tak jsem brala nejakej histeron ted nevim jak se to jmenovalo,byla to antikoncepce tak jsem brala 3denne po dobu 5dni :nevim: a pak prisla kruta ms! takze vubec nevim jestli to je teda ovu,jak ovu boli :nevim: proste jsem ji asi nikdy nemela :nevim: napadla mne ta cista ale kdyby cista praskla tak to boli hodne ne? a to se musi hned k doktorovi :roll: jo a jinak sexujem ob den :dance: i kdyz se mi kolikrat nechce,ale sichr je sichr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.2.12 13:04

Tak to vážně neporadím, zkusila bych brnknout dr. a co ti řekne. Třeba ti holky ještě poradí, ono s takovýhlema problémama co máš, to může být vážně cokoliv… Každopádně bych ti přála to těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.2.12 13:06

zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie