Menstruační kalíšek a hemeroidy

95
21.3.20 18:28

Menstruační kalíšek a hemeroidy

Pěkný den ženy, stává se vám některé že by se vám zhoršily hemeroidy v době používání kalíšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14100
21.3.20 18:36

Nestává. A to ty mrchy řeším dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.3.20 18:45

Nee. Nemá to s tím vůbec souvislost. Je ale možné, že během menses dochází k hormonálním změnám, které pak mají vliv na cévy, i ty v konečníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.3.20 19:39
@Petrusska007 píše:
Nee. Nemá to s tím vůbec souvislost. Je ale možné, že během menses dochází k hormonálním změnám, které pak mají vliv na cévy, i ty v konečníku.

Kalíšek používám druhý měsíc a během menzes mám trochu vylezlé ven. Nikdy předtím jsem to tak neměla, jen při zácpě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 07:05

Já s tím mám teď taky problémy, tak myslím, že by to mohlo byt kalíškem. Chci příště zkusit vložky jestli to bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
266
14.5.20 11:16

Pokud není kalíšek moc velký a tvrdý, nedovedu si představit, jak by to mohl ovlivnit. Leda v případě nízkého čípku a dlouhého kalíšku, případně pokud je tvar kalíšku spíš do véčka, asi by to mohlo dráždit poševní vchod, hráz a pak i ty hemoroidy. Mívala jsem s nimi taky dost problém, k tomu čípek většinou extrémně nízko, při používání Meruly jsem ale nikdy neměla problém (je krátká a baňatá).
Ale jak už bylo psáno výš, hormonální změny určitě taky mají svůj vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí