Při sexu nic necítím

Anonymní
20.3.20 17:57

Při sexu nic necítím

Dobrý den, mám na vás dotaz, je mi 17 let a nedávno jsem měla svůj první sex. Všechno probíhalo v pohodě a od té doby s mým přítelem spím pravidelně, jenže problém je v tom, že nic necítím, předehra funguje, jsem nadržená a mám na sex chuť, ale proste nic necítím, žádný příjemný ani nepříjemný pocit proste nic ????????‍♀️ Nejde jen o vaginální orgasmus, já proste nemám žádný orgasmus. Dřív jsem se zvládla udělat sama, ale jde to čím dal tím hůř ????????‍♀️ Nevite někdo v čem je problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4829
20.3.20 18:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na vás dotaz, je mi 17 let a nedávno jsem měla svůj první sex. Všechno probíhalo v pohodě a od té doby s mým přítelem spím pravidelně, jenže problém je v tom, že nic necítím, předehra funguje, jsem nadržená a mám na sex chuť, ale proste nic necítím, žádný příjemný ani nepříjemný pocit proste nic ????????‍♀️️ Nejde jen o vaginální orgasmus, já proste nemám žádný orgasmus. Dřív jsem se zvládla udělat sama, ale jde to čím dal tím hůř ????????‍♀️️ Nevite někdo v čem je problém?

Antikoncepce dost výrazně brzdí libido :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.3.20 18:53
@Pajik 76 píše:
Antikoncepce dost výrazně brzdí libido :nevim:

Ne vždy a u každýho, já ji beru víc než 10 let a mohla bych kukat furt. Mám spíš opacnej problém. K tématu - je to normální, je to pro tebe nový, vydrž, chce to cvik. Taky mě to zezacatku nějak extra nebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.3.20 19:02

No tak teď je karanténa, budeš sedět doma na zadku a se svým klukem se nesmíš stýkat (pokud teda spolu nebydlíte). Tak se věnuj autoerotice, sebepoznávání. A třeba dospěješ k poznání svého těla a bude to pak lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
20.3.20 19:06

Jestli je to antikoncepcí, tak ta lze vyměnit.
Ale upřímně, začala jsem sexovat hodně brzo a odpadu užívat jsem si to začala až někdy kolem 18-19.roku, do té doby to bylo spíš nic moc, vždycky jsem si říkala, proč je kolem toho takové haló. Může to být souhra víc věcí - můžeš být nervózní, on může být malý nebo jen nešikovný, kluci se to taky musí naučit, hlavně pochopit, že holce automatický broušení většinou nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.3.20 18:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na vás dotaz, je mi 17 let a nedávno jsem měla svůj první sex. Všechno probíhalo v pohodě a od té doby s mým přítelem spím pravidelně, jenže problém je v tom, že nic necítím, předehra funguje, jsem nadržená a mám na sex chuť, ale proste nic necítím, žádný příjemný ani nepříjemný pocit proste nic ????????‍♀️️ Nejde jen o vaginální orgasmus, já proste nemám žádný orgasmus. Dřív jsem se zvládla udělat sama, ale jde to čím dal tím hůř ????????‍♀️️ Nevite někdo v čem je problém?

Neboj, časem se to změní. Je mi přes 30 vnitřní orgasmus jsem v podstatě nepoznala, ale mění se to, zlepšuje. Doporučuju malý vybrátor na klitoris který lze použít při sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 13:24
@ňou píše:
Neboj, časem se to změní. Je mi přes 30 vnitřní orgasmus jsem v podstatě nepoznala, ale mění se to, zlepšuje. Doporučuju malý vybrátor na klitoris který lze použít při sexu.

Mění se to, ale chce to trochu víc partnerů.
Od 16 let do 44 let jsem měla 10 partnerů a vnitřní až po 30roce…
Nicméně toho jsem si stejně nevzala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí