Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Seizdra
tak mi napiš chody i s názvy, ne nějakou vomáčku
nebo nějakou chaluhu + nápoj ![]()
@K.Black píše:
@Seizdra![]()
tak mi napiš chody i s názvy, ne nějakou vomáčku
nebo nějakou chaluhu + nápoj
A najdeš mi pak teho herce?
![]()
@Seizdra píše:
A najdeš mi pak teho herce?![]()
hele, tohle je moje diskuze, tak mi ji tu neplevel! nebo tě nahlásím.
Si otevri stranky nejake lepsi restaurace a opis si jidelni listek ![]()
Salat
Co treba nejake musle, krevety
Polevka by mohla byt nejaky krem, nebo i studena
Neco z ryb nebo testoviny
Neco z masa nebo zveriny
Zakusek, nejlepe ovocny
Carpaccio z cervene repy s piniemi, pastika z husich jater na toastu s hruskovym sote, hovezi lycka na cervenem vine s krehkym salatem, variace italskych syru s fikovou marmeladou, tvarohove knedlicky s malinovym prelivem a van. zmrzlinou, espresso
Příspěvek upraven 25.01.13 v 13:00
@pikola polévku ženy nechtějí
jo opsat by to mohl, ale chtěl spíš něco už jako odzkoušeného
on mu s tím kdyžtak pomůže šéfkuchař, protože třeba syn nejí maso, tak neví jak chutná tudíž nemůže doporučit pití.
Uzenej losos s čerstvým pečivem (chaluha nevím jak se řekne „slušně“
)
nebo
Grilovaný filet z lososa přelitý medovo-zázvorovou marinádou, Dollar chips
Biftek z jihoamerické hovězí svíčkové se smetanovou omáčkou z bazalkového pesta, šťouchané brambory s orestovanou cibulkou a slaninou, dop. víno Zweigeltrebe Bílovice
Cheese cake, káva z trusu cibetky…
http://www.vinnyujezd.cz/…9-11-19h-37/
Tady to mas napriklad i s vinem.. Tu polevku nechapu, ale budiz. Ja juzu doporucit jen bile nebo cervene, znacky nevim, popripade sestavit spanelske nebo stredozemni menu, kdyby byl zajem o exotiku ![]()
Gastro + víno je můj koníček
Já bych to udělala jako vyloženě sezónní, na to se hodně dbá.
např.
Zakladatelko do vyšší gastronomie nepatří halušky a guláš
No dobrá smažák to máš pravdu, ale jak říkáš „vyšší gastronomie“ není o tom splácat na talíř neco co by jiného nenapadlo, ale i o prezentaci jídel vyváženosti menu…ale já mám praxi v gastronomii jen 16 let tak se ráda nechám poučit. Jen mě prostě zatahalo za uši poznámka o klasických jídlech.
@K.Black píše:
@pikola polévku ženy nechtějíjo opsat by to mohl, ale chtěl spíš něco už jako odzkoušeného
on mu s tím kdyžtak pomůže šéfkuchař, protože třeba syn nejí maso, tak neví jak chutná tudíž nemůže doporučit pití.
Nejí maso? Ty jsi teda matka
Taková svíčkovka rare, jak z toho ještě stříká krev, Ááááá, zabíjela bych!!! ![]()
@Jitkaaa píše:
Zakladatelko do vyšší gastronomie nepatří halušky a guláš![]()
No dobrá smažák to máš pravdu, ale jak říkáš „vyšší gastronomie“ není o tom splácat na talíř neco co by jiného nenapadlo, ale i o prezentaci jídel vyváženosti menu…ale já mám praxi v gastronomii jen 16 let tak se ráda nechám poučit. Jen mě prostě zatahalo za uši poznámka o klasických jídlech.
Ale vždyť to píše, ne??? Prosím opravdu jen vyšší gastronomii, guláš, halušky a smažák ne
Hezké, slunečné poobědí
Syn dostal ve škole úkol, vymyslet menu pro 10 žen. Menu má být šesti chodové + nápoje, a v tom je problém, nerozumí vínu, má jen základy.
nabídla jsem že se tu zeptám 
Jídlo už tak nějak má, ale je ovlivněn provozem restaurace kde pracuje, což není špatné, dělá v luxusní restauraci, ale bylo by lepší, kdyby zazářil
Co potřebuji?
Stačí mi názvy jídel + případný nápoj, jedno jídlo může být nahrazeno kávou. Nesmí tam být polévka, ženy prý polévku nechtějí, a předkrm jak studený tak teplý.
Prosím opravdu jen vyšší gastronomii, guláš, halušky a smažák ne!
Děkuji