HA Mercilon - požití dvou prášků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.4.11 09:05

Mercilon

Ahoj všem, chci se zeptat, nechtěně jsem si vzala dva prášky na jendou, myslela, jsem, že jsem vynechala a pak jsem si vzala oba… bude mi teď na konci týdnu chybět prášek, co mám dělat? Mám si vzít prášek z jiného plata ten poslední den, nebo normálně vynechat mít menzes a pak další platíčko začít brát o den dřív? děkuji za odpověď , má antikoncepce je Mercilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
30.4.11 09:19

Ahoj, já bych dobrala normálně, udělala pauzu a začala brát o den dříve. Popř. zkus zavolat doktorovi. Pauzu bych o ten den neprodlužovala, potom by chvíli nemusely účinkovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.11 10:02

Děkuji a myslíš, že mám zítra si vzít normálně prášek i přesto, že jsem si vzala dnes dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.4.11 10:20

Já bych ho normálně vzala. Tím pádem ti bude na konci jeden „chybět“, pauzu tedy začneš o den dříve a o den dříve začneš brát další platíčko. Pauza bude dlouho tak jak má. Když ho naopak vynecháš ten den a vemeš pak další jako bys brala normálně, můžeš narušit antikoncepční účinek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.4.11 10:24

Pro jistotu si radši v pondělí zavolej doktorovi. On ti poradí lépe, já bych postupovala takhle. Taky beru Mercilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí