Vysazení Cerazette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
20.4.11 10:45

Vysazení Cerazette

Ahoj holky, pět týdnů po porodu mi doktorka napsala HA Cerazette, ale bohužel mi to opět připomnělo, proč jsem před lety přestala prášky brát: změny nálad (stala se ze mě hysterická fúrie, normálně jsem spíše takový „chlap“), jsem nepříjemná na přítele, sex mi nic neříká a nutím se do něj (přitom jsem si pro ty prášky šla natěšená), permanentně špiním a jsem nafouklá jak balon. Jsem tedy už rozhodlá vysadit. Teďka ovšem nevím, jestli mám dobrat aspoň to první platíčko (jenže za těch 9 dní už mě asi fakt jebne) nebo si prostě nevzít dnes večer prášek… Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
20.4.11 11:11

Ahoj,já měla to samí,špinila jsem 21 dní,nakonec jsem je vysadila ze dne na den.Ale já jsem v té době přestala i kojit,pak mi dr.napsala normální antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
20.4.11 11:55

Klidně ze dne na den. Už od prvního dne nejsi chráněná :wink:

Já je zobu už přes rok. Taky mě to štve, změny nálad a nechuť k sexu. Ale zase jsem naprosto bez MS a to mi vyhovuje. :wink:
Ale teď přemýšlím nad Mirenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.4.11 12:15

taky jsem ani nedobrala první platíčko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.4.11 23:18

ahooj,koukám,že máme podobné potíže, taky často špiním,taky nemám potřebu sexu, mrzí mě to kvůli příteli, ale chci ještě chvíli kojit a neotěhotnět, takže se to ještě chvilku musí vydržet…podle mě můžeš taky vysadit hned jak chceš, ale pak se hlavně chránit..a toho já se bojím, jsem po dvou porodech císařem a řekli mi, že třetí dítě ne a interupce taky můžeje už pro mě taky nebezpečná..a kojit ještě chci, takže kvůli prckovi to prostě musíme vydržet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.7.11 21:00

Nechci zakladat novou diskuzi, tak zkusim polozit dotaz zde.
Na podzim bychom se chteli zacit snazit o sourozence pro Marecka. Proto jsem ted vysadila Cerazette, aby se telo melo cas vzpamatovat.
Ale pri dobirani poslednich 3 prasku zacalo spineni a to pokracuje uz asi 4 tydny 8-o Chtela jsem zajit k dr., ale na nekolik dni byl klid.
Dnes jsem si myslela, ze dorazila MS, protoze me pobolivalo v podbrisku a prislo i krvaceni, ale opet jen slabe - spineni.
Mate nekdo podobnou zkusenost?
Asi zajdu k dr., ale vubec nemam predstavu, co by se mnou mohl delat, kdyz stale jeste kojim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
30.7.11 22:35

Ahoj, tak já už si nálady moc nevybavuju, celkově jsem nebyla v dobré náladě :lol: , ale pořád jsem krvácela a vysadila, ale já to teda dobrala, bylo mi to líto vyhodit :oops: A vzhledem k tomu, že jsem pořád kojila, tak jsem byla bez HA, no a výsledek toho je Nela :lol:

Dušičko, to teda netuším, já špinit přestala, jak jsem to přestala brát. Takže nevím, asi bych Dr. aspoň zavolala, jestli je to běžné, kdyby tě chtěl vidět, tak by určitě řekl, abys radši přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
12.11.17 21:43

Obnovuji diskuzi;

Cerazette beru asi 4 roky a plánuju těhotenství. Četla jsem hodně příspěvků o dlouhodobější absenci menstruace po vysazení… Trochu mě to vyděsilo a teď přemýšlím, jestli raději nevysadit dříve, než bychom se chtěli začít snažit „na ostro“. Máte někdo zkušenost s takto dlouhodobým užíváním téhle antikoncepce a následným vysazením? Chápu, že jsme každá jiná, ale zkušenost se hodí:)
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.11.17 23:38

Určitě vysa'd hned a dokud nebudete chtít mimčo, tak kondom. Po tak dlouhé době braní HA bych si dala aspoň půl roku bez prášků. nebo je ti to hodně nepohodlné? myslím, že není na co čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.11.17 06:23

@Kacise : sice jina znacka, ale cyklus se mi po vysazeni srovnaval temer rok. Brat je uz nikdy nechci. Nikdo ti dopredu nerekne, jak zareagujes, nekdo nema problem zadny a otehotni hned, nekdo ma problemy opravdu velke. Ja osobne vysadila v momente, kdyz uz me myslenka na dite nedesila. Naostro jsme do toho sli mozna az 2 roky pozdeji, ale ja jsem zhodnodila, ze od momentu, kdy tehotenstvi neodmitam, nema cenu si nicit zdravi hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí