Měření TT u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.2.22 20:40

Měření TT u dětí

Dobry vecer, maminky.

Mam 2 deti a i u toho druheho, 1a1/3 stareho jsem furt na vazkach co se tyce mereni TT. V dnesni dobe bezdotykovych teplomeru si stale vice nejsem jista, cim se mam ridit. Jestli se mam ridit TT v konecniku (na mereni v podpazi je to jeste takovy maly neposeda a nelibi se mu to), nebo se mam ridit tim bezdotykovym. V konecniku mi to ukaze po odectu 38,3°C a bezdotykovy mi ukaze 38°C. Takze pak nevim, jestli srazet, nebo nesrazet TT.

Dekuji za Vase nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
28.2.22 20:58

Pokud je teplota na hrane, tak bych stejne nesrazela (pokud dite neni divne, apaticke).
Ono ty leky na horecku taky nejsou uplne lentilky.

Jinak merim spolehlivym teplomerem v konecniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
28.2.22 21:16

Pokud se mi zdá, že má teplotu, přemeřím v zadečku. Pokud by to bylo na hraně, dítko, bylo vidět, že je protivné, vypadalo více nemocně, vypadalo, že ho něco bolí, tak mu ten lék na bolest/teplotu večer dám. Mám to teď doma. Oba mají bezdotykovým teplotu 37,2°C a v zadečku 38,2°C, tak jsem dala. Oba byli hotoví je na nich vidět, že jsou nemocní. A i doktorka mi řekla, ať na noc klidně dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.22 21:21
@Martina Kam píše:
Dobry vecer, maminky.

Mam 2 deti a i u toho druheho, 1a1/3 stareho jsem furt na vazkach co se tyce mereni TT. V dnesni dobe bezdotykovych teplomeru si stale vice nejsem jista, cim se mam ridit. Jestli se mam ridit TT v konecniku (na mereni v podpazi je to jeste takovy maly neposeda a nelibi se mu to), nebo se mam ridit tim bezdotykovym. V konecniku mi to ukaze po odectu 38,3°C a bezdotykovy mi ukaze 38°C. Takze pak nevim, jestli srazet, nebo nesrazet TT.

Dekuji za Vase nazory.

Dokud je mé dítě neposedné, teplota není vysoká a nesrážím. Jak si sedne nebo lehne, usíná přes den, je to jasné. Máme bezdotykový a je to takový generátor náhodných čísel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí