měřidlo na nožky

378
12.5.10 11:15

měřidlo na nožky

Maminečky, líbí se mi tohle měřidlo na nožky: http://www.detske-boticky.cz/…-plus-12.htm , máte ho některá? Pokud ano, jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65341
12.5.10 11:24

toto měřidlo mají mít správě v obchodech s dětskou obuví…
V krámečku,kam jezdím pro botičky ho mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.5.10 11:28

Téda, to jsou novinky, o takovém vynálezu jsem vůbec nevěděla. Tohle by spíš měli mít v každé dobré prodejně dětské obuvi (ehm, nikde jsem to zatím neviděla :mrgreen: )Taky jsem zvědavá, jestli to někdo má :think:
Botičky jsem zatím vybírala tak, že jsem si synovu nožky obkreslila na čtvrtku, udělala několik kopií a strkala do botiček a koukala, jestli je to někde pomačkané, páč syn ještě neřekne, že ho to někde tlačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
12.5.10 11:31

Taky to měli v obchodě s botičkami, když jsme byli kupovat… v obou obchodech :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
12.5.10 11:41

kdekoliv jsem byla kupovat dětské boty, tak ho měli… jinak u hodně bot jde vyndat vnitřní stékla a přiměřit na nožičku. to je u malých dětí nejlepší metoda…
teda a musím říct, že ten kousek plastu je dost drahý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.5.10 11:45

Tak to u nás ve městě asi bohužel žádná dobrá prodejna není, protože to nikde nemají, prodavačky jen řeknou zkuste za patičku strčit prst a když se vejde, je to akorát, to je na nic :pocitac: . Poslední dobou jsem měřila špejlí, ale to měřidlo se mi zdá fajn, říkám si, že než mi ti mí 2 svišti vyrostou, užili bysme to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
12.5.10 11:51

My ho máme a bez něj už bych asi boty ani neuměla koupit. :mrgreen: Nejen, že změříš dítěti nohu, ale změříš i vnitřní rozměr boty, takže dítě u nákupu bot vůbec nepotřebuješ (teda pokud nemá extrémně vysoký nárt a botu musíš zkoušet). Měřím tím boty i během nošení a přesně vidím, kolik mm mají ještě v botě nadměrek a kdy je čas koupit nové boty.

Mmch díky tomuto měřidlu jsem zjistila, že si celý život kupuju o číslo menší boty. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
12.5.10 12:07

Navíc ta cena mi přijde víc než dobrá, já ho kupovala za nekřesťanský peníz tady:

http://www.fare.cz/…s/Itemid,71/

Princip je, zdá se, stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.5.10 12:32
kmacek píše:
Tak to u nás ve městě asi bohužel žádná dobrá prodejna není, protože to nikde nemají, prodavačky jen řeknou zkuste za patičku strčit prst a když se vejde, je to akorát, to je na nic :pocitac: . Poslední dobou jsem měřila špejlí, ale to měřidlo se mi zdá fajn, říkám si, že než mi ti mí 2 svišti vyrostou, užili bysme to …

Souhlasím, takhle jsme kupovali teď boty číslo 28 a máme mít 27ky…

Jinak díky za tip, konečně se bude vědět jestli tomu prckovi ty boty jsou či ne :palec:

jinak jsem našla toto - Použití měřidla dětské nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.5.10 19:34
katka-m píše:
Taky to měli v obchodě s botičkami, když jsme byli kupovat… v obou obchodech :).

Katko, prosím, kam chodíte nakupovat botky? Máš tip na nějaký obchod v Praze 4? Já se vypravila dokonce i na Žižkov do Fare a jsem těžce zklamaná, na Míšu tam měli jen jeden typ botiček :cert: a paní ho změřit nechtěla ani tím normálním měřítkem, jen vyndala stélku boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila K.
13.5.10 08:07

kmacek uvedla odkaz na měřidlo Plus 12, které nabízí speciálka s dětskou obuví v Ostravě. Nedávno jsme ji navštívili. Neskutečný výběr a všechno skladem. Foto - starší fotky, dnes asi 3× větší výběr. Řekla bych největší obchod u nás. Doporučuju navštívit byli jsme hodně spokojení s výběrem, úrovní … :palec:

• Citovat
  • Upravit
781
13.5.10 12:21
Gina108 píše:
katka-m píše:
Taky to měli v obchodě s botičkami, když jsme byli kupovat… v obou obchodech :).
Katko, prosím, kam chodíte nakupovat botky? Máš tip na nějaký obchod v Praze 4? Já se vypravila dokonce i na Žižkov do Fare a jsem těžce zklamaná, na Míšu tam měli jen jeden typ botiček :cert: a paní ho změřit nechtěla ani tím normálním měřítkem, jen vyndala stélku boty :nevim:

Ahoj Gino, na Praze 4 bohužel zatím nevím o ničem, ale chytám se pátrat, kdybych něco objevila, určitě dám echo :). A ty taky, jo? ;)
My jsme úplně první botičky kupovali, když jsme byli u našich v Plzni, a vyšlo to o dost levněji než v Praze :jazyk: .
A teď jsme byli tady , dostala jsem na tenhle obchod několik doporučení z různých stran, a fakt super, mají toho tam spoustu a byly tam moc příjemné a ochotné prodavačky, které vypadaly, že vědí, o čem mluví :palec: .
Jinak mi ještě někdo radil podnikovou prodejnu Essi na Vyšehradě, ale tam jsem nebyla, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.5.10 17:04

taky mám toto měřidlo, potvrzuji co píše Sunnyside :palec: krom toho teda že dcera má úzkou nohu a tak musíme zkoušet vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarda Bílek
13.5.10 19:29

Zizkov

Moje skušenost ze Žižkovským Fare je pozitivní.Byli jsme tam s manželkou a 3 potomky. Prodavačky byli milé vztrícne - poradili a zabavili děti. Nebyl vůbec problém vyskoušet jakou koliv botu. Strávili jsme tam hezkou hodinu a určite se tam rádi vrátime znova.

DOPORUČUJI VŠEM :potlesk:

Jarda Bílek

• Citovat
  • Upravit
23847
14.5.10 11:30

Katko, díky za odkaz, určitě se tam vypravím. Zatím jsem byla jen u Deichmana v Plaze, tam mají ty Elefanten. Problém je, že Míša má už 22 nebo 23 a oni ty botky na první krůčky s měkčí podrážkou co se mi líbily, dělají jen do 20 :cert: ty větší se mi už moc nezdály, byly tvrdé. Máme prostě přerostlýho trpaslíka :mrgreen:
Netvrdím, že ve Fare na Žižkově nemaj výběr pro větší děti, to jsem ani nezkoumala, ale pro nás prostě ne :-( A abych byla k tématu, to měřidlo jsem tam opravdu neviděla :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková