První botičky - jak vybrat?

184
4.5.10 18:59

1 botičky

Dobrý den, akorát řešim první botičky pro malou. A dneska jsem oběhala lekarny i obchody a nejsem stoho buhvy jak nadšená, Chtěla jsem pořídit sandalky a pokut jsem sehnala s vysokym kotníkem tak mněli zase hodně sylnou podražku, mate nějaky tip na dobre botičky? Nebo nevadí že maji tu podrážku větší? Mně přišlo že se ji vtom huř chodí, děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
4.5.10 19:09

Když dáš podrážku mezi palec a ukazovák a stlačíš, musí se ohnout. Jak je to tvrdé a jde to ztuha, tak to je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
4.5.10 19:51

Jojo,musi byt dobre ohebne..a volila bych sandalky s uzavrenou spickou,aby si mala neukopavala prstiky pri padech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.5.10 20:42

jo přesně takhle tvrdé byly botičky od Essi,docela mě to překvapilo,na to jaká se ně pěje chvála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.5.10 21:01

Zkus botičky od schollu, ségra je tam kupovala pro svého prcka jako první botičky a jsou kotníčkové, mají zakrytou špičku a ohebnou podrážku a byly asi za necelých 600,–Kč, já se tam pro ně taky chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.5.10 01:17

Ahoj,
pokud chceš vysloveně botičky na první chození, tak ty jsou jen jedny, prodávají je určitě v každých zdravotnických potřebách a stojí kolem 400,– Bohužel vypadají šíleně!! 8-o My je tedy měly, doporučila nám je rehabilitační i ortop. říkali, že nemám koukat na žádnou žirafu ani značku, ale koupit prostě tyhle a vydržet to. Měli jsme červený, tak se to dalo ještě přežít :roll: Nejsou to sandálky, ale kotníčkové botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
5.5.10 12:13
andreejs píše:
Ahoj,
pokud chceš vysloveně botičky na první chození, tak ty jsou jen jedny, prodávají je určitě v každých zdravotnických potřebách a stojí kolem 400,– Bohužel vypadají šíleně!! 8-o My je tedy měly, doporučila nám je rehabilitační i ortop. říkali, že nemám koukat na žádnou žirafu ani značku, ale koupit prostě tyhle a vydržet to. Měli jsme červený, tak se to dalo ještě přežít :roll: Nejsou to sandálky, ale kotníčkové botky.

Řeším ten samý problém. Nevíš, jak se jmenují a kdo je vyrábí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
5.5.10 13:38

Ahoj, máme problém s vrozenou podélně plochou nohou a na rehabilitaci mi doporučili koupit co nejkvalitnější první boty a to zn. D.P.K nebo Fare.
Ale to spíš seženeš ve velkých městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
5.5.10 13:43

Tak ja nemyslim,ze prvni boticky jsou jen jedny jediny..snad kazda dobra znacka dela sve prvni boticky :nevim: ,my meli od DPK,ty se snad specializuji na vyrobu prvnich botek.Nedavno jsem videla prvni boticky od Pegres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.5.10 13:46

první botičky byly u nás sandálky santhe, byly super, krytá palec, měkčí podrážka. líbily se i naší dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
5.5.10 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
5.5.10 13:50

My jsme koupili od Pegres tyhle, , mají krásně mekkou podrážku. Ale sandálky nevím, ty máme od Essi tyhle a je pravda, že ta podrážka je o dost tvrdší, Ondra ale vypadá, že mu to nevadí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
5.5.10 13:50

a sandálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
5.5.10 13:51

A nakupovali jsem tam, jak posílala odkaz Eemii, byly tam moc ochotné prodavačky a měla jsem dojem, že vědí, co radí. Doporučovala mi to tam i známá rehabilitační dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.5.10 13:52

Nám prodavačka v dětské obuvi říkala,že z hlediska kvality,lehkosti atd.mají nejlepší zkušenosti s prvními botičkami DPK,pro větší dítka pak Essi.
My ty DPK máme a fakt jsou senzační.Máme i sandálky Essi,a ty jsou teda tvrdší,ale taky mi přijdou ok.
Pegresy jsou levnější,nemám zkušenost,jestli nejsou zase až moc měkké v kotníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková