Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
26.7.spolu budete 8 měs
Byli, ne? edit. No ty vo. e
ja ze jste vsechny padly na hlavu a neumite pocitat a pak mi doslo, ze srpen jeste neni ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím vás..
Jdu s docela trapným tématem, ale chci se zeptat, mám asi natvrdlého přítele..
Jsme spolu od 26.11.2014 - takže kolik to je měsíců teď?(vím, je to k smíchu, ale žádné rýpání, díky…)
26.7. spolu budete 8 měsíců ![]()
Zajímalo by mne, co vymyslel přítel…
Přítel si myslí furt, že 9 měsíců.. Ale on počítá i ten celý listopad, ale my se právě dali dohromady až toho 26.11. a furt nevím, jak mu to vysvětlit, že je to těch 8 a ne 9
![]()
@Anonymní píše:
Přítel si myslí furt, že 9 měsíců.. Ale on počítá i ten celý listopad, ale my se právě dali dohromady až toho 26.11. a furt nevím, jak mu to vysvětlit, že je to těch 8 a ne 9![]()
![]()
normálně vezmi kalendář a ukaž mu to…a mimochodem, záleží na tom, jestli jste spolu 8 nebo 9 měsíců?
@Anonymní píše:
Přítel si myslí furt, že 9 měsíců.. Ale on počítá i ten celý listopad, ale my se právě dali dohromady až toho 26.11. a furt nevím, jak mu to vysvětlit, že je to těch 8 a ne 9![]()
![]()
Jednodušše, nebylo to miláčku 1.11., ale 26.11. a to je velký rozdíl ![]()
No ono i kdybyste spolu byli od 1. listopadu, pořád to těch 9 měsíců jaksi není, není ani půlka července…
@alenka84 píše:
No ono i kdybyste spolu byli od 1. listopadu, pořád to těch 9 měsíců jaksi není, není ani půlka července…
Ale s tou logickou, co má, tak jsou spolu 9 měsíců, počítá celý listopad, prosinec… červen, a červenec už bude též počítat celý ![]()
Tak on asi počítá Listopad, prosinec, leden,…, červen, červenec. A to je dohromady devět. Asi holt není na detaily ![]()
Hmm, tak to asi stejně nechápu