Měsíčková mast

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
3.10.12 22:27

Měsíčková mast

Nemohu se nepodělit o ten zázrak :D už i naše babičky to znali, těsně po začátku těhotenství skončila na kožním :D rada byla ukázková všechno vyhoďte, protože je to parfémované :D tak jsem to učinila. Dle rady jsem koupila „drahou“ 58 korun :DDDD mast od Grešíka a to měsíčkovou. Holky to je hotový zázrak :D nemám žádné vrásky, nemám žádný exem, jakákoli ranka je mnohme rychleji zahojená a používám to i na mimčo když se mi poškrábe a je to paráda. Je teda dost mastná, chce se to ráno namazat ještě před oblékáním atd., ale funguje jak přes den tak v noci. Je to vlastně jen sádlo a měsíček. Mají těch mastí více druhů (více bylinek) a za tu cenu je vyzkouším. Vřele ale opravdu vřele doporučuji všem co na tom byli jako já a opravdu už nevěděli co s problémovou pokožkou :D a utráceli majlant za krémy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
3.10.12 22:34

Babi si ji vaří sama, mým dětem zabírá spolehlivě když při zubech byly opruzené, sice nemám kupovanou, ale domácí, ale za mě je měsíčková jakákoliv super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.10.12 22:35
@IvkaH píše:
Babi si ji vaří sama, mým dětem zabírá spolehlivě když při zubech byly opruzené, sice nemám kupovanou, ale domácí, ale za mě je měsíčková jakákoliv super :palec:

Tak to se máš, ta bude jistě ještě lepší, ale prostě zázrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.10.12 22:37
@perdita2 píše:
Tak to se máš, ta bude jistě ještě lepší, ale prostě zázrak :D

no je to hodně mastné, vaří ještě jednu lepší, ale to tu raději nebudu psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
3.10.12 22:39
@IvkaH píše:
no je to hodně mastné, vaří ještě jednu lepší, ale to tu raději nebudu psát :lol:

No jestli myslíme tu stejnou, tak je taky super :-) :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.12 23:24
@IvkaH píše:
no je to hodně mastné, vaří ještě jednu lepší, ale to tu raději nebudu psát :lol:

Varime taky :mrgreen: a nas pes diky, jednomu pidilistecku v salamu, je i ve svych skoro 16-ti letech, schopen rano vylezt z boudy, a to uz byl skoro pred pul rokem na umreni 8o

• Citovat
  • Upravit
8566
3.10.12 23:50
@IvkaH píše:

Ano, měsíčkovou jsme taky dělali než jsme začali dělat tu lepší - ta je opravdu na všechno - hotovej zázrak :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.10.12 23:52

No vida ještě si založím doma zahrádku asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.12 06:43
@perdita2 píše:
No vida ještě si založím doma zahrádku asi :D

naši sousedi (70 možná víc let) mají doma jednu, ale ta už je jak strom :mrgreen: bych si toho nevšimla, ale dělníci jak jsme tu měli v létě si toho hned všimli a samozřejmě to museli komentovat to byla ještě malý keřík, teď už to trčelo i přes plot, ale daleko :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.10.12 07:35

Já mám měsíčkovou taky, ale nikdy jsem jí nepoužila protože jsem nevěděla na co.. myslíte že to třeba pomůže i na rozpraskané paty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.12 08:35

:D určitě to pomůže je to všelék :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.10.12 08:51

Měsíčkovou si taky nemůžu od porodu vynachválit, babička mi ji koupila na jizvu po CS :pankac: :mrgreen: A taky s ní mažu všechno…a jak tu píšete o tý lepší, nechtěl by mi někdo hodit do SZ jak se dělá? Docela bych to vyzkoušela :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
4.10.12 10:13

A co na strie jde to? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
70
4.10.12 10:44

Tak to nevím, já je nemám ale na hojení jizvy to pomáhá takže by mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.12 11:04
@Sylviii píše:
A co na strie jde to? :jazyk:

na strie je dobré pít a pít vodu, nemazala jsem ničím, poprvé jsem přibrala 22kg, podruhé 8kg a žádné strie, furt jsem do sebe lila vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí