Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nemohu se nepodělit o ten zázrak
už i naše babičky to znali, těsně po začátku těhotenství skončila na kožním
rada byla ukázková všechno vyhoďte, protože je to parfémované
tak jsem to učinila. Dle rady jsem koupila „drahou“ 58 korun
mast od Grešíka a to měsíčkovou. Holky to je hotový zázrak
nemám žádné vrásky, nemám žádný exem, jakákoli ranka je mnohme rychleji zahojená a používám to i na mimčo když se mi poškrábe a je to paráda. Je teda dost mastná, chce se to ráno namazat ještě před oblékáním atd., ale funguje jak přes den tak v noci. Je to vlastně jen sádlo a měsíček. Mají těch mastí více druhů (více bylinek) a za tu cenu je vyzkouším. Vřele ale opravdu vřele doporučuji všem co na tom byli jako já a opravdu už nevěděli co s problémovou pokožkou
a utráceli majlant za krémy ![]()
Babi si ji vaří sama, mým dětem zabírá spolehlivě když při zubech byly opruzené, sice nemám kupovanou, ale domácí, ale za mě je měsíčková jakákoliv super ![]()
@IvkaH píše:
Babi si ji vaří sama, mým dětem zabírá spolehlivě když při zubech byly opruzené, sice nemám kupovanou, ale domácí, ale za mě je měsíčková jakákoliv super
Tak to se máš, ta bude jistě ještě lepší, ale prostě zázrak ![]()
@perdita2 píše:
Tak to se máš, ta bude jistě ještě lepší, ale prostě zázrak
no je to hodně mastné, vaří ještě jednu lepší, ale to tu raději nebudu psát ![]()
@IvkaH píše:
no je to hodně mastné, vaří ještě jednu lepší, ale to tu raději nebudu psát
No jestli myslíme tu stejnou, tak je taky super
![]()
@IvkaH píše:
Varime taky
a nas pes diky, jednomu pidilistecku v salamu, je i ve svych skoro 16-ti letech, schopen rano vylezt z boudy, a to uz byl skoro pred pul rokem na umreni ![]()
@IvkaH píše:
Ano, měsíčkovou jsme taky dělali než jsme začali dělat tu lepší - ta je opravdu na všechno - hotovej zázrak
![]()
@perdita2 píše:
No vida ještě si založím doma zahrádku asi
naši sousedi (70 možná víc let) mají doma jednu, ale ta už je jak strom
bych si toho nevšimla, ale dělníci jak jsme tu měli v létě si toho hned všimli a samozřejmě to museli komentovat to byla ještě malý keřík, teď už to trčelo i přes plot, ale daleko
![]()
Já mám měsíčkovou taky, ale nikdy jsem jí nepoužila protože jsem nevěděla na co.. myslíte že to třeba pomůže i na rozpraskané paty?
Měsíčkovou si taky nemůžu od porodu vynachválit, babička mi ji koupila na jizvu po CS
A taky s ní mažu všechno…a jak tu píšete o tý lepší, nechtěl by mi někdo hodit do SZ jak se dělá? Docela bych to vyzkoušela
![]()
Tak to nevím, já je nemám ale na hojení jizvy to pomáhá takže by mohlo
@Sylviii píše:
A co na strie jde to?
na strie je dobré pít a pít vodu, nemazala jsem ničím, poprvé jsem přibrala 22kg, podruhé 8kg a žádné strie, furt jsem do sebe lila vodu