Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky mám dotaz máte zkušenosti z kosmetikou babylove, zatím používáme jen télové mlíčko, ale už bude potřeba i nějakou koupel, šamponek, olejíček atd. Prozatím nám na koupání stačila jen voda
ale teď po příkrmech už to bude občas potřebovat trochu víc
díky za radu k této značce ![]()
Na koupání malýho používám mycí gel babylove a spokojenost. Šampón jsme začali používat až kolem roku, to máme cien z lidlu. Jinak nic jinýho pořád do koupele nedávám.
MY měli z babylove mycí emulzi, klasické mýdlo, tělový olejíček a tělový krém. MAlá tuto kosmetiku půl roku snášela jako jedinou.Po půl roce se po ní začala osypávat, tak jsme přešli na jinou.
My pouzivame penu a ted jsme koupila gel pro dobre spani a spokojenost, vsechny peny zachvilku v nasi vode zmizi, ale takhle krasne drzi ![]()
Tak já malýho myju jen v heřmánkovým mýdlu (od manufaktury, je i s olejem), nic jiného nepoužívám.
Jinak od babylove jsem co se týče kosmetiky měla zimní ochranný krém (prcek je listopadovej) a v pohodě.
Používám mýdlo babylove, dceři to vyhovuje a pro mě je to jediné mýdlo co mi nedráždí ekzém
Švagrová používá olejíček a dobrý, já mám mycí gel a taky dobrý.
Já značku babylove miluju, malej je citlivej ale s touhle kosmetikou která neobsahuje žádné parabeny a ropné produkty strašně moc spokojená, snáší dobře všechno, na koupel máme koupel na dobrou noc
Mrkni do starších diskuzí, jsou tady, nedávnou jsem v nich hledala a taky převážně samá chvála.. My máme krém na tělo, super, na mytí modrou emulzi s pumpičkou a taky super, měli jsme i BL plenky a máme i BL mlíčko, prostě za mě BL super..
Babylove používám od mýdel, šamponků, krémíčků, pěny do koupele a naprostá spokojenost!!!
![]()
Mycí gel babylove s pumpičkou, nic jiného nepoužívám (no hodně občas mandlový olej od nobilis)
Od této značky používáme už tři roky vše a jenom mohu doporučit ![]()