Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chápu, že bych s tím měla jít na gyn a taky půjdu. Jenže je neděle, mě to začalo zajímat až včera a dr. Tam jen v určité dny a rozhodně tam v týdnu zajdu
Jestli jsi teprve pred 2-3 tydny prestala kojit, jestli dobre pocitam, plus si necely mesic po sestinedeli, tak se cyklus klidne nemusel zatim nastartovat. Ja byla z tech „stastnych,“ kterym se rozjel 3 mesice po porodu navzdory plnemu a castemu kojeni, ale klidne to muze nekolik mesicu trvat.
Nicmene pokud se jinak nechranite, jen prerusujete, tak sance na otehotneni je…
Ja porodila 20.3. a první menses jsem dostala 22.5.
už se na mě asi těšila
ale musím dodat, že kojim s dokrmem už od narození, neměla jsem maličkou pár dní u sebe bohužel, měla infuzi v hlavičce, a já se prostě už plně nerozkojila.
Já měsíčky neměla skoro rok po porodu, pak se dostavili a byli snad mesic v kuse takže paráda, pak se mi hormony konečně srovnaly.
Ahoj holky. Jsem po šestinedělí ty mi končili v půlce května a dnes je jí červen a menstruace nikde. Kojila jsem měsíc a tři týdny. Kdy jste dostali menstruaci vy? Jo a je možnost, že bych otěhotněla? S partnerem jsme si dávali dost pozor a nestalo se že by se zapomněl.
raději anonym