Měsíčky po šestinedělí

Anonymní
10.6.18 04:31

Měsíčky po šestinedělí

Ahoj holky. Jsem po šestinedělí ty mi končili v půlce května a dnes je jí červen a menstruace nikde. Kojila jsem měsíc a tři týdny. Kdy jste dostali menstruaci vy? Jo a je možnost, že bych otěhotněla? S partnerem jsme si dávali dost pozor a nestalo se že by se zapomněl. :D raději anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.6.18 04:33

Chápu, že bych s tím měla jít na gyn a taky půjdu. Jenže je neděle, mě to začalo zajímat až včera a dr. Tam jen v určité dny a rozhodně tam v týdnu zajdu

• Citovat
  • Upravit
15995
10.6.18 05:35

Jestli jsi teprve pred 2-3 tydny prestala kojit, jestli dobre pocitam, plus si necely mesic po sestinedeli, tak se cyklus klidne nemusel zatim nastartovat. Ja byla z tech „stastnych,“ kterym se rozjel 3 mesice po porodu navzdory plnemu a castemu kojeni, ale klidne to muze nekolik mesicu trvat.
Nicmene pokud se jinak nechranite, jen prerusujete, tak sance na otehotneni je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
10.6.18 07:08

Ja porodila 20.3. a první menses jsem dostala 22.5. :mrgreen: :mrgreen: už se na mě asi těšila :mrgreen: ale musím dodat, že kojim s dokrmem už od narození, neměla jsem maličkou pár dní u sebe bohužel, měla infuzi v hlavičce, a já se prostě už plně nerozkojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.6.18 08:30

Já měsíčky neměla skoro rok po porodu, pak se dostavili a byli snad mesic v kuse takže paráda, pak se mi hormony konečně srovnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.6.18 10:24

7 měsíců od porodu, nekojim a kde nic tu nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie