Dornova metoda a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
8.9.14 07:40

Tak já jsem se dnes ráno rozhodla, že si udělám taky celý kurz.Jsem si hned ráno zamluvila termín. Sranda je, že nebližší termín v nejbližším místě je až koncem ledna příštího roku. 8o :lol: Objednala jsem se taky k paní, co to tady u nás dělá a uvidíme, na co všechno mi ještě příjde.

@Vrk píše:
@Tara83 http://m. datlikbrno. cz/masaze/ ja byla tady. Je to pani co pracuje i s energií…rekla mi i ze mam bedra hrozne studena a asi i celkove spodek. Takze prohrivat a rozhybavat

Já jsem byla tady u té paní. http://mojelecitelka.cz/ Byla u ní ještě jedna, co si s ní píšu a ta už je těhotná. Byla u ní 2× a pak už nemusela. :lol: :lol: Byla totiž těhulka. Takže ono na tom něco bude. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.9.14 10:47

Zdravím Vás, já jsem byla na Dornovce 2× začátkem srpna a teď minulý týden. Měla jsem posunutou kostrč a bolesti bederní páteře po pádu na bruslích, srovnala mě minulý měsíc. Teď zkontrolovala jestli držím tak jak mám. A držím. Pro Dornovku jsem se rozhodla po potratu letos v červnu, prý to mohlo být tím. Teď se začínáme znovu snažit, tak uvidím.

Příspěvek upraven 08.09.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
8.9.14 10:47
@ema_dvor píše:
Zdravím a děkuju za tip :) Taky se snažíme o druhé, zatím nic, ale snažím se nedělat z toho vědu, s malým jsem otěhotněla v pohodě, teď čekáme půl roku. O Dornově metodě jsem slyšela, ale neznala podrobnosti. Je fakt, že kdysi mi na kineziologickém rozboru řekli, že mám krapet nakloněnou pánev, že mám jednu kyčli trošku výš než druhou. Tak ta Dornova by asi mohla pomoct…a zároveň ovlivnit těhotenství…

Já jsem měla taky první těhotenství v pohodě. Respektive to bylo celkem nečekané. No a teď se snažíme 2,5roku a nic.Tak zkouším jinou cestu.Jsem už po prvním IUI, ale změnila jsem centrum, protože doktor tam byl naprosto strašný. Žena má být v pohodě, když jde na něco takového. Ale já jsem si odnesla jen stres.Ale hlavní problém byl v tom, že jsem dostala menstruaci v polovině dalšího cyklu(asi to bylo menses).Jsem se polekala, protože se mi to ještě nikdy nestalo. A když jsem volala svému doktorovi na centrum, tak mi nebyl schopen odpovědět. A to mě vedlo k tomu, abych změnila centrum, ale celkově postoj k tomuto „problému“.Jak už jsem psala, byla jsem u léčitelky, která se zabývá bioenergií a ta mi řekla, že mám posunutou páteř. 8o Udělala se mnou něco, co mi pomohlo aspoň od bolesti zad (po ránu jsem měla vstávání plné bolesti). To pomohlo, ale je to málo. Takže jsem se dopracovala až k Dornově metodě. K té paní léčitelce jdu až za měsíc, protože to má fakt nacpané obsazenými termíny. 8o :lol: Tento čtvrtek jdu na masáž a uvidíme, co se dozvím tam. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
8.9.14 10:50
@Felix75 píše:
Zdravím Vás, já jsem byla na Dornovce 2× začátkem srpna a teď minulý týden. Měla jsem posunutou kostrč a bolesti bederní páteře po pádu na bruslích, srovnala mě minulý měsíc. Teď zkontrolovala jestli držím tak jak mám. A držím. Pro Dornovku jsem se rozhodla po potratu letos v červnu, prý to mohlo být tím. Teď se začínáme znovu snažit, tak uvidím.Příspěvek upraven 08.09.14 v 10:48

Super. V jiné diskusi je jedna, co byla na Dornovce 2× a pak už nemusela, protože otěhotněla. :potlesk: Já jsem neměla žádný pád, ale v roce 2007 jsem měla těžkou bouračku v autě jako spolujezdec, tak to mohlo něco udělat. Ale nemám to potvrzené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.9.14 10:55
@lenusek11111 píše:
Super. V jiné diskusi je jedna, co byla na Dornovce 2× a pak už nemusela, protože otěhotněla. :potlesk: Já jsem neměla žádný pád, ale v roce 2007 jsem měla těžkou bouračku v autě jako spolujezdec, tak to mohlo něco udělat. Ale nemám to potvrzené. :nevim:

Já už taky nemusím, držím teď dobře. Ale po tom srovnání jsem 14 dní byla úplně hotová. Najednou byla páteř v poloze na kterou nebyla zvyklá. Po těch 14 dnech to povolilo a teď se cítím skvěle, nevzala jsem 2 měsíce prášek od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
8.9.14 11:04
@Felix75 píše:
Já už taky nemusím, držím teď dobře. Ale po tom srovnání jsem 14 dní byla úplně hotová. Najednou byla páteř v poloze na kterou nebyla zvyklá. Po těch 14 dnech to povolilo a teď se cítím skvěle, nevzala jsem 2 měsíce prášek od bolesti.

Tak to jsem zvědavá, co to udělá se mnou. :lol: :lol: Myslím si, že to taky bude divočina, ale nechám se překvapit. Kromě toho, že tě napravovali, měla jsi doma ještě něco dělat? Cvičit nebo třeba nosit tašky v druhé ruce, aby se páteř otočila, atd? Protože mi právě ta léčitelka říkala, že si nesmím dávat nohu přes nohu, nákupy mám nosit v druhé ruce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.9.14 17:25
@lenusek11111 píše:
Super. V jiné diskusi je jedna, co byla na Dornovce 2× a pak už nemusela, protože otěhotněla. :potlesk: Já jsem neměla žádný pád, ale v roce 2007 jsem měla těžkou bouračku v autě jako spolujezdec, tak to mohlo něco udělat. Ale nemám to potvrzené. :nevim:

Přesně, taky mám po bouračce jako spolujezdec, od té doby potíže s bederní páteří. Ležela jsem s tím i v nemocnici. No a to mě pak donutilo vyhledat pomoc, jinou, než lékařskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
8.9.14 20:07

Tara83: Tak já jsem měla zlomené žebra, které mi udělaly paseku s páteří. Jenže by mě nenapadlo, že by mi to udělalo paseku i s otěhotněním. Když se nad tím zamyslím, tak kdybych potkala bývalého, tak ho asi přizdím. :cert: Na Dornovku jsem objednaná až na 9.10. :roll: Nečekala jsem, že s tím budou takové problémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.9.14 20:50

@lenusek11111

Ukázala mi pár cviků na doma, jsou jednoduché, ale musí být pravidelné. Já jsem na to lajdák, ale tohle dodržuji. Dítě si ještě moc přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
8.9.14 21:04

Ja jsem taky lajdak. Spise mam problem kvuli praci. Delam na CNC stroji. Takova typicka muzska prace. A delam 12hodinove smeny. Takze jak prijdu domu, tak jsem rada, ze si na chvili sednu.Ale rikam si, ze to je vymluva.Ze s tim musim neco delat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
8.9.14 23:21

@Felix75 mne zadne cviky neukazala, denne cvicim hormonalni jogu a rikala ze to staci plus mojzisku cas od casu a ukazala mi jen takoveho delfinka co posiluje zadove svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.14 09:35

Ahoj, vidím tady, že jste našli někoho z Brna za 400,–. To je docela dobrá cena. Je to za hodinu, nebo za dvě?
Já totiž občas zajdu k paní Irence Millionové a tam teda platím 900,–…jenže se mi věnuje i přes dvě hodiny. Nemůžu si vynachválit. Dlouho jsem nemohla (3 roky) otěhotnět a nevím zda je to věř a víra Tvá…po první nápravě jsem byla do měsíce těhotná. Takže peněz - investice nelituji, ale tak pokud je někdo stejně dobrý a stojí/ bere si jen 400,– za stejný čas, proč si nezajít napravit se častěji :-)…máte aspoň jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
10.9.14 15:08

@maat2 posilala jsem odkaz na webovky ;) posles mi prosim kontakt na tu tvoji za 900 zase :) a kde masiruje prosim? Ja tam byla cca hodinu a pul a chtela jen 400. Pracuje i s energiemi apod…a muzu se zeptat co u vas bylo ty 3 roky co se nedarilo za problem? Byli jste na nejakych vysetrenich nebo jste nechali volny prubeh?

Příspěvek upraven 10.09.14 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
17.9.14 10:06

Ahoj holky, našla jsem tuto diskuzi…já jdu na dornovku teď v pondělí. Bylo mi řečeno, že mám jednu nohu delší, neb mám špatně uloženou kyčel a natočenou pánev, tak uvidím, co mi řekne a co se mnou udělá. Já jdu tady v Praze, je to na 2,5h a chce 1200Kč. Jinak se snažíme už přes 3 roky a mám za sebou několik mikropotratů, tak tajně doufám, že se konečně našla příčina, co to vše odblokuje a konečně otěhotním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.12.14 21:33

Tak mě možná pomohla, jsem nyní ve 12 tt, otěhotněla jsem v říjnu. Naposledy jsem tady psala v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí