Dornova metoda a snažení

1575
7.8.14 11:19

Metoda Dornova

Ahoj. Chtěla bych se zeptat na názory Vás snažilek, jaké máte zkušenosti s Dornovou metodou.Zda Vám to pomohlo k těhu, za jak dlouho. Děkuji za Vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vrk
8812
5.9.14 23:55

@lenusek11111 ahoj, dnes jsem ji absolvovala, tak jsem zvedava a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.9.14 13:43

Ahoj.Tak ja jdu na to pristi tyden.Byla jsem u lecitelky a ta mi trochu napravila pater, protoze mam pry posunutou pater.Za mesic k ni jdu taky, tak uvidime.Jaka byla prvni hodina? Bolelo te potom neco ci citila jsi nejakou zmenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.9.14 21:32

@lenusek11111 ja byla ted v patek :) takze vlastne vcera. Rikala, ze mam zatuhla bedra a kriz a krk, tak to napravila a porad kriz citim. Jinak se mi i tocila hlava a dneska trochu navaly plus unava. Ale tezko rict cemu to prisuzovat :). Pristi tyden jdu zas. Pry to neni hned, tak ti nevim. Je potreba na to i cvicit at se to nevrati zpet. Mne doporucila bedra prohrivat a posilit zafove svaly. Rikala, ze mam tu obladt moc studenou a potrebuje prohrat, prokrvit a pripravit pro mimco. No uvidime ucidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.9.14 09:21

Já jsem včera četla, že se můžou dostavit i návaly citové: pláč, smích,atd.No já jsem si našla přes jejich webovky v mém kraji paní, co to dělá, tak jí budu hned zítra volat a objednám se.Ale zvažuji, že si udělám celý kurz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.9.14 14:59

Jestli se můžu zeptat. Odkud jsi? Kolik tě stála?  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.14 20:45

@lenusek11111 jsem z brna a platila jsem 400 jen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.9.14 20:50

Též jsem na Dornovce byla, ale v Praze za 800 Kč, zvažuji to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.14 20:56

@Tara83 a co ti nasla? Taky se snazite o mimco anebo jen tak na srovnani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.9.14 21:01

@Vrk Našla mi vpáčenou plotýnku či co. Bolela mě neskutečně záda. Jinak jsem tam byla asi 2 hodiny a je pravda, že to s člověkem docela slušně zamává. Motala se mi hlava, únava, zimnice… Teď se snažíme o mimčo, ale již bydlíme na Moravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.14 21:07

@Tara83 muzu se zeptat jak to probihalo? Ja tam byla cca hodku a pul. Nejdriv mi jakoby rozmasirovala a zahrala zada, nasla co je spatne a pak asi rovnala. Ale pro me to bylo jako masaz. Mne nasla spatne postaveni panve a srovnala a krk, jen rovnala v sede. A zada jeste potom na zemi v leze pri takovych cvicich kdy mi teda fest rupalo v zadech. Tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.14 21:08

@Tara83 http://m. datlikbrno. cz/masaze/ ja byla tady. Je to pani co pracuje i s energií…rekla mi i ze mam bedra hrozne studena a asi i celkove spodek. Takze prohrivat a rozhybavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.9.14 21:10

@Vrk Myslím, že obdobně. Nevím, jak to přesně popsat. Jednalo se o různé cviky. Tu pánev jsem měla šejdrem taky, tak tlačila na kyčle, natahovala, přetáčela, otáčela. Dokonce jsem měla i modřiny po těle a všechno bolelo. Ale myslím, že je to dobrá věc a stálo to za to. Musím si sehnat někoho v Brně či Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.14 21:28

@Tara83 ja na to jdu ted v patek zas…rikala ze udrzovat se to ma posilenim zadovych svalu; masazema a saunou. Nevim jak casto se na to muze chodit…ale ta pani je fajn. Masiruje 16let. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.9.14 21:47

@Vrk Teď jsem koukala na její stránky a dělá toho hodně, věnuje se i paranormálním jevům. Já jsem před tou masáží právě šla párkrát do sauny, na klasickou masáž, baňky, aby se záda uvolnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí