Jak nemyslet na plodné dny...

196
6.8.14 15:58

Jak nemyslet na plodné dny...

Holky, nemáte nějakej typ, jak nemyslet na plodné dny a pořád je nepočítat…šíleně mě to užírá, pořád počítám, kdy by to bylo nejlepší…
Snažíme se teprve 2 měsíc, ale předtím jsem se „snažila“ přítele přemluvit k mimi už cca 1,5 roku a už mi z toho asi hrabe… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
6.8.14 15:59

Neboj, to prejde. Taky jsem pred prvnim tehu silela a v momente, kdy me to prestalo bavit, jsem otehotnela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.8.14 16:03

Děkuju za podporu, ale bojím se, že mě to jen tak nepřejde…počítám celou dobu…cca toho 1,5 roku…na podzim je mi 32, nejsem nejmladší…bojím se, že to pak nepůjde a tak moc bych chtěla mimčo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.8.14 16:04

Neboj, mela jsem to vazne stejne, merila jsem bazalni teplotu, delala si tabulku no hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.8.14 16:04

Cim min to budes resit, tim driv se zadari… jen nezoufej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.8.14 16:05

Já myslím, že to je téměř nemožné :-) Když jsi vzpomenu na sebe, nebylo se mnou k hnutí. Možná snad jen - najít si nějakou aktivitu, která Tě bude opravdu bavit a pohltí Tě. Ale úplně na to nemyslet podle mého prostě nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.8.14 16:07

@Bessinka snad máš pravdu…teď čekám, jestli se MS dostaví či ne, kéž by ne…měla by dojít po víkendu - na dovči v Tatrách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
6.8.14 16:08

Taky jsem furt počítala jak blázen, pak jsem nějak zapomněla, pak jsem to měla dostat, došlo mi to až po týdnu, no a čekáme druhé:-D takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.8.14 16:08

@Bugy123 … aktivitu… hm, něco zkusím vymyslet…asi po dovči, teď nás čekají hory a pak moře, tak to budu mít dost času něco vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.8.14 16:10

@smudlik.esta jééé, tak to gratuluju, za prve k mimísku a za druhé, že jsi na to zapomněla myslet na počítání a měření :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.8.14 16:19

@JayLee No…u nás toho sexu zas tak moc není, ikdyž spolu 4 roky žijeme, doma se moc nepotkáme…já pracuju od 6- 14 hod a tím pádem chodím spát celkem brzy a přítel bývá dlouho v práci…někdy do 21 hod, ale někdy taky do 2 hod ráno:-( takže proto počítám, abych hlásila, kdy by to mohlo vyjít a zda by mohl přijít domů dřív…pokud to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
6.8.14 16:34

@ludul já myslím, že když to tak počítáš, tak se zbytečně stresuješ a tím hlášením příteli, kdy by bylo dobré přijít dříve domů stresuješ i jeho… já být tebou, tak přestanu počítat a začnu si spíše „hrát“ :) Kdykoliv se doma potkáte, tak na to skočte a užívejte si, že jste zrovna spolu. Neřeš, jestli zrovna ovuluješ nebo ne, prostě si to užívejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.8.14 16:44

@ludul také jsem pořád počítala, zapisovala a před vánoci si řekla, že si je užiju, nebudu tento měsíc nic počítat, soustředit se na to, no a za měsíc mám rodím druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.14 17:05

Pokud se málo potkáváte, tak je těžké nějak poradit. Když to úplně vypustíš z hlavy, můžeš se dítěte dočkat třeba za dva roky. Dřív to bylo normální, ale dneska pro málokoho přijatelný scénář. Nebo se můžeš stresovat počítáním, jak ty říkáš, tím trochu výsledku pomoci.
Jak si ty dny určuješ? Je totiž možné, že úplně špatně, čímž se tě nechci dotknout, jen poradit. ;) Ovulace bývá 10-16 dní PŘED další menstruací. Nelze spoléhat na nějaké „uprostřed cyklu“, nebo „14. den“. Nejlepší je měřít bazální teplotu, ale to už bych chlapovi vůbec neříkala, aby ho to neodradilo. To by byla škoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
6.8.14 17:08

Jj bazální teplota popřípadě sledování hlenu je tutovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí