Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby,
dneska by som mala mat menzes, zatim ma nieboli brucho ani nic, a to ma boli kazdy mesac. Len mam problem v tom, ze mi je uz druhy den hrozne zle. Mam pocit, ze budem grcat no veru to tak nieje, lebo ked dobehnem na zachod ze budem zvracat, uvedomim si, ze to nejde. Nemozem nic jest, skoro ani pit a je mi hrozne horuco. Pocit, ze budem zvracat je stale, jen par chvil mi je okay. Mam hrozne nechutenstvo na jedlo
Je mozne ze som tehotna??
@lucielullu sexovalas bez ochrany? Nejsi jen vystresovaná že těhotná být nechceš a máš děsný strach? To by tomu odpovídalo.. udělej test a nestresuj se ![]()
Ahoj udelala bych TT a pak uvidí…ja mam ale otazku kyselina listova vyrobcem je favea me je po tom tak zle, tlak skace nahoru, dolu a dokonce i zvyšená teplota to se delo hodinu po te co jsem to snedla, tak nevim jestli koupit jinou a nebo to nejist vubec ![]()
Offi to prave ze s jidlem bylo ale necekala jsem takove potize po vitaminu az jsem se bala ze budu muset k dr.
Aha offi tak nevim jist ci nikoliv, dneska jsem to rozpulila tu pilulku 1/2 rano a druhou vecer a zda se ze dobry a nebo me napada ze se tehu podarilo ![]()