Tablety na vyvolání menstruace

242
4.8.14 14:29

tablety na vyvolání menstruace

Holky, mívám hodně neprav. mensky (i co 50 dní) a údajně mi jich zpožďujou cysty, které se mi pravidelně tvoří na vaječníkách (někdy i dosti bolestivé). Už 2× jsem byla na injekce, které cysty „odstaní, prasknou“ až pak dostanu mensky. Dostala jsem tedka nějaké tablety, které se používají 21-25 den od poslední menzes. Pak příjsou krámy údajně. Chceme děťátko a snaží me už déle. Nevíte, zda-li tyto tablety „neuškodí“ v případě, že je u užiju, ale už budu krátkou dobu těhotná??? Doktora jsem se zapomněla zeptat… (ikdyž on ví, že chci mimi:)). díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
4.8.14 14:33

@mokan jestli máš cyklus 50 dní a tablety bereš od 21. do 25. dne cyklu, tak bych byla v klidu. Ovulace bývá cca 14 dní před další menstruací, takže u tebe je pravděpodobně až kolem 30. dne cyklu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
4.8.14 15:02

Pri takhle dlouhych cyklech bud vubec nedochazi k ovulaci nebo tato chodi velmi, velmi pozde. V takovem pripade bych teda daleko vic resila prave tu ovulaci - vyresi-li se ovulace, vyresi se i MS. Ovulace je k otehotneni nezbytna. Pokud budes resit samotnou MS, dost dobre mozna ji dokazes leky srovnat, ale s ovulaci to nehne, mozna ji i bloknes.
Takze oklikou - pokud bys otehotnela, leky s progesteronem tomu v nejmensim neuskodi, spis naopak, predepisuji se k podpore tehotenstvi.
Otazkou ovsem zustava, jestli samotne nasazeni techto leku samotne otehotneni spis neztizi. Resila bych nejprve pricinu (chybejici nebo pozdni ovulace) nez nasledek (velmi dlouhe e nepravidelne cykly).

Pokud uz se snazite dele a mate takovehle problemy, zasla bych rovnou k odbornikovi (CAR).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.8.14 16:22

No podle toho co ti napsal. Já dřív brala místo vyvolávaček Orgametril a ten je opravdu neúprosný a v případě těhu bohužel způsobí většinou potrat, aspoň dr to tvrdil, ale na netu čtu že to tak není. Tak teď babo raď.. teď mám utrogestan, po dobraní mám ms za 6 dní a když nepřijde tak by to mělo být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí