Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím Vás…
Ve čtvrtek jsem měla pozitivní test, v sobotu jsem si nechala v práci nabrat hcg, hodnota 200.Zpoždění mám cca týden a dnes na utz byla vidět jen vysoká sliznice.
Dostala jsem neschopenku, jsem hodně riziková. Kontrolu mám za dní. Měla jste to prosím nějaká podobně a jak to dopadlo? ![]()
Já měla HCG 167 a gyndař furt že to nevypadá… no a mám 4týdenní dvojčata
Na ulz jde něco vidět až při hodnotách nad 1000 takže klid já to tak měla utz nic za týden tečka a za 14 dní
a dneska jsem 19+3tt
![]()
holky děkuji, to jste mě uklidnily.On mě vystrašil teda luxusně, bude to hooodně dlouhých 14 dní do další kontroly ![]()
@lpetra no
Kdyby mi aspoň nebylo tak blivno a mohla jsem do práce ![]()
Tak váček může být vidět i pod 1000 (já měla něco přes 700 a byl), nicméně u hcg 200 fakt teda určitě ne ![]()
čekat, čekat, čekat, víc se udělat nedá, držím palce ![]()
@petrusepetrus tak si nech odebrat hcg znovu a uvidíš, jestli se co dva dny alespoň zdvojnásobuje a pak je vše ok. Chábu, že to budou dloooouhé 2 týdny. já měla u třetí dcerky HCG 2,7, za pár dní 63,7 a za týden pak byla vidět tečička na UTZ
Příspěvek upraven 04.08.14 v 12:20
@petrusepetrus já jdu koncem srpna na neschopenku a moooooooooooooc se těším. Naštěstí to není rizikáč ale mám zánět achillovek tak musím odpočívat
Ahoj holky dělala jsem si test a dvakrát pozitiv.
Dnes jsem byla u Dr a a nic tak nebylo vidět a on furt ze mám mimoděložni těhotenství
Hgc jsem měla 200. Prosím o radu jsem fakt zoufalá..bolesti ani krvácení nemám. Děkuji
@Veronika16072000 a jak dlouho mas zpozdeni? Nejde vse videt hned a mam pocit, ze na utz je neco videt od hodnoty hcg kolem 1000.
ja mela hcg 195 a ten den zkuseny gynekolog na velmi kvalitnim UZ pristroju videl jen vysokou sliznici. dalsi tyden byla dutinka a za 3 tydny akce srdecni
drzim palce. nicmene pokud ma podezreni na mimodelozni, tak by te mel na pondeli objednat na krev, zda hcg stoupa jak ma.
@Veronika16072000 plod je na UTZ vidět tak při ukončeném 5. týdnu těhu - počítáno od 1. dne MS. Záleží i na dnu ovulace. Pokud jsi víc než 5. týdnů těhotná, pak to může být problém.