Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, znovu jsme se začali snažit dr mi předepsal v červenci clostil 5-9 dmc 1-1 a pila jsem nosifol, na ultrazvuku jsem mela 3foliky, na prave strane kde nemám vejcovod 22mm, a na leve straně 20mm a 18mm, pak jsem sla na cviceni dle Mojžíšove a v pátek nebo včera jsem měla mít ovulaci. Dneska mám tmavší lepkavej výtok
a píchání pod břichem kdybych si mohla udělat tt? jak se snažíte tento měsíc?
Příspěvek upraven 03.08.14 v 23:09
Ahoj holky, snad se k vám můžu přidat.
My se s přítelem snažíme 3 měsíce, teda hned od vysazení HA. A nic. Minulý měsíc to vypadalo nadějně i HCG mi vyšo hezky u doktorky, 3 poz. testy jenže MS stejně přišla a krev byla ejhle zas na normálu. Tak doufám že se nám to podaří. Ale chci se zeptat kdy byste testovali? Při HA jsem měla cyklus 28 dní, jenže teď nevím první od vysazení HA jsem měla po 29dnech a druhou 2.7. až po 44 dnech. Tak myslíte že dneska je ještě brzo? Díky
Zdravím…Já budu testovat v pátek…ovu podle doktorky 31.7 podle mě uz dřív ale od toho 31.7 mě lehce bolí v podbřišku..nechutná mi kouření..občas je mi na zvracení..Tak nevím ![]()
Ahoj holky, pokud mohu přidám se
. Shanelka :.my se tedy snažíme přes 2roky.Ale clostík sem měla v červnu 1-0-1 5-9DC a Nosifol piju cca půl roku. Pozitivní ovu test sem měla 30.7 a snažili sme se každý den od poslední MS, tak doufám, že ms nedojde
.Asi taky v pátek ráno zkusím testnout, jelikož nějak jedeme a potřebuju vědět zda do toho zařízení budu vůbec moct
Kdy ms čekáš(nečekáš)? V podbřišku mě též bolí od ovu+záda a prsa… ![]()
Příspěvek upraven 04.08.14 v 14:13
Ahoj Míší87, OVU jsem také měla mít 31.7. a přesně jak píšeš… bolí mě v podbřišku, cítím oba vaječníky a nemohu si sáhnout ani na bradavky, jak je mám citlivé. Celý den je mám tvrdé a je mi fakt to nepříjemné. Do toho jsem dnes parádně unavená, ale pořád si říkám, abych si něco nevsugerovávala.
Ty si budeš dělat test tento týden v pátek?
@EveH : ahoj, ju já budu testovat v pátek…jen mám strach abych si neco z toho doufani nevsugerovala
ms mám dostat v pátek..Tak pokud to nepřijde, zkusím test a budu doufat..
@Petrasekk píše:
Ahoj holky, pokud mohu přidám se. Shanelka :.my se tedy snažíme přes 2roky.Ale clostík sem měla v červnu 1-0-1 5-9DC a Nosifol piju cca půl roku. Pozitivní ovu test sem měla 30.7 a snažili sme se každý den od poslední MS, tak doufám, že ms nedojde
.Asi taky v pátek ráno zkusím testnout, jelikož nějak jedeme a potřebuju vědět zda do toho zařízení budu vůbec moct
Kdy ms čekáš(nečekáš)? V podbřišku mě též bolí od ovu+záda a prsa…
Příspěvek upraven 04.08.14 v 14:13
Menstruace mi má přít 16 takže mám ještě hodně času než si udělám test snad bude konečně pozitivní mi se snažíme přes 2roky ![]()
No já ms čekám (spíš neeee) 13.8…Přes dva roky nebyl pozitivní…tak snad už bude a já se přestanu tak nervovat a hroutit…
Ahoj děvčata, mohu se k vám přidat? Jsem po revizi v květnu a toto je třetí cyklus a konečně snažící od revize. Jsem 20 DC a pořád čekám na ovulaci. Měřím si bazální teplotu a dělám ovu testy. Tento cyklus bohužel blbou šarží od Dr. Max, takže zatím ovu testy negativní a bt jako na houpačce. Mám příznaky PCO, ale nepotvrzeno mudrou. Nadváha, akné, nepravidelné cykly. Piju Inofolic, gynex, kontryhel. Moc bych si přála, aby to vyšlo, ale moc tomu nevěřim.
Reedik to je zvláštní, že ještě čekáš na ovulku. Kolik dní máš cyklus?
![]()
@Petrasekk před těhotenstvím jsem měla menstruaci jednou za tři měsíce. Po revizi jsem měla dva cykly 31 a 30 dní. Teď jsem 21DC a ona pořád nikde. Dostala jsem od doktorky Duphaston, aby jsme udržely v mezích cyklus. Ale dočetla jsem se, že brání ovulaci. Měla jsem ho předepsaný od 17DC a jak je vidět, ovulka pořád nikde. Po 10 dnech jsem ho měla vysadit a kdyby ovulka přišla teď někdy, tak se mimi ani neudží a kdybych testovala těhotenským testem, tak se to ani neukáže, abych pokračovala v užívání. Takže jsem z toho dost zmatená s mutná
Já brala dubhaston min.rok a sama sem ho vysadila, jelikož sem s ním nebyla spokojená. Měla sem ho brát 10dní, ale nedobrala a i tak mě podělal cyklus.ale ted už je to ok.
Bys měla mět ovu kolem 15-17dc když máš 30-31cyklus.. ne?
@Petrasekk ano, tak to vychází. Ale takhle krátké cykly jsem měla zatím jen dva to po revizi. Užívala jsem Gynex 7kapek 3× denně. Tento cyklus jsem snížila dávkování na 5 kapek 2× denně. Tak je to možná tím. Navíc jsem měla minulý cyklus ovulaci až 19 DC, tak se třeba bazální teplota ještě zítra zvedne. Doufám