Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 jo to ani nevim… ja doufam, ze jo
ale popravde ovulacni testy jsem jeste nikdy nezkousela a ani BT nemerila… jsem jeste nezkusena snazilka a tak stale doufam ze to prijde sama… mam strach ze se na to moc upnu a pak to nepujde… na zacatku cervence jsem zacala chodit na agolutin a mrska po nem zacala chodit, tak snad i ovulace
jak dlouho se snazite?
@Leni112 já jsem otěhotněla a to jsem přes rok neužívala HA. Menstruaci jsem měla jednou za tři měsíce. Doktorka říkala, že se to musí srovnat po vysazení HA. Pak otěhotnění, revize a teĎ snažení. Po revizi dva cykly 31 a 30 dní a teď tato skákací hrůza. Uvidíme co zítra ukáže teplota. Předpokládám, že klesne…
Tak snad jsem se té ovulky dočkala. Teď budu jen doufat, aby ta teplota neklesla…
@Barci1990 Ahoj mám to stejně nejde nato nemyslet, jako na schvál máme v rodině a v okolí několik miminek a my po 4 měsících pořád nic :/
@Clarietka Ahojky uplne s tebou soucitim… je to taky kolem me babyboom od svagrovy az po nejlepsi kamaradku a vsechny spoluzacky… nekdy si rikam ze jsem jeste mlada a muzu si uzivat, ale zaroven chci byt mlada mama a to okoli me do toho stahuje
ze nemyslim na nic jineho
@kopretin ano, i já mám myšlenky, že jsem mladá, že jsem toho ještě hodně neviděla, mohla si vybudovat lepší kariéru, postavit dům,… Ale toto všechno dneska jde i s mimčem. Možná komplikovaněji, ale ti drobečkové jsou prostě úžasní a já to také nechci už odkládat. Teď už jen doufám, že se nám zadařilo…
@reedik ve me se to furt pere… chci i nechci
ale tak snazime se - spis tomu nechavame volny prubeh asi od dubna.. ale dlouho jsem nemenstruovala a ted mam poprve pocit ze se zadarilob (od cervence do me pichaji agolutin).. nevim proc ale myslim si to, tak uvidime
jsou veci na ktery se clovek nemuze pripravit…
tak snad budeme mit obe // kdy budes testovat?
@kopretin ve mně se to taky pere, ale mohlo by se to ve mně prát hodně dlouho a pak by mohlo být pozdě. Mně v tom pomohlo to, že jsem neplánovaně otěhotněla a pak musela v 9tt na revizi. Cinklo mi, že s cykly, které mám, to nemusí být jednoduché a hned jak jsme se mohli začít snažit, tak jsme začali. Toto je první snažící cyklus od revize a já doufám, že se podařilo. Ovulace dle bazální teploty byla 9.8., ale už týden před tím jsem začala míst citlivé bradavky a mám pevnější prsa. Testovala jsem tt do včerejška, protože před pár dny mi na tt vyběhl pidi duch. Sice podle teploty ovulace neproběhla a ani těhotenství nebylo možné, nedalo mi to. No a teď budu testovat nejdřív za týden. I když jsem dneska už 29DC. Uvidíme, co udělá teplota…
@Clarietka Jsem ráda, že v tom nejsem sama
. Určitě to musí vyjít teď už si říkám, že na to fakt myslet nebudu a mám dobrý pocit tak uvidím
.
@reedik tak držim palečky
ja budu testovat asi pristi tyden. Teda jestli to vydrzim, ale ted by to nemelo cenu. Tuleni bylo o vikendu a ovulka (dle meho) probehla PO-UT takze 100% se tam do pristiho tydne nemuze nic ukazat a dnes jsem byla nahodou na krvi. Bylo by to fajn prekvapko, kdyby mi k vysledku rekli i ze jsem tehotna ![]()
@kopretin no tak to by bylo fajn, kdyby ti to řekli. Já jsem zvědavá, co z toho u nás bude. Moc bych si přála, aby to vyšlo, ale moc tomu nevěřím. Nevěřím, že bych měla takové štěstí… Tak pak dej hned vědět. Já mám tady na emiminu z každé radost, když oznámí //
@kopretin Tak já teda taky budu doufat, že ještě dorazí.
HA jsem vysadila v březnu, takže jsem to 3 měsíce nechala, přišlo mi že je všechno ok, ale najednou mi do toho skočil 40. DC dlouhej cyklus a všechna má pozorování to změnilo. A tenhle měsíc taky. Takže ne že bych byla nešťastná z toho, že ještě mimi není, ale že tomu tělu teď nerozumím. ![]()
@reedik Držím moc palce, aby teplota neklesla!!
Minulý měsíc se mi taky držela teplota, každé ráno jsem s radostí měřila BT, ale tt bohužel bez čárky, MS pak po agolutinu…Ale tobě bych to po tom všem už moc přála!!
Mně zatím teda bude stačit to, aby alespoň ta ovu dorazila, teď by se mi to fakt líbilo víc než kdy jindy.
![]()