Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
12.8.14 22:27

@Leni112 jo to ani nevim… ja doufam, ze jo 8o ale popravde ovulacni testy jsem jeste nikdy nezkousela a ani BT nemerila… jsem jeste nezkusena snazilka a tak stale doufam ze to prijde sama… mam strach ze se na to moc upnu a pak to nepujde… na zacatku cervence jsem zacala chodit na agolutin a mrska po nem zacala chodit, tak snad i ovulace :nevim: jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
12.8.14 23:10

@Leni112 já jsem otěhotněla a to jsem přes rok neužívala HA. Menstruaci jsem měla jednou za tři měsíce. Doktorka říkala, že se to musí srovnat po vysazení HA. Pak otěhotnění, revize a teĎ snažení. Po revizi dva cykly 31 a 30 dní a teď tato skákací hrůza. Uvidíme co zítra ukáže teplota. Předpokládám, že klesne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.8.14 04:48

@Leni112 juu, tak ať se na dovči zadaří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
13.8.14 05:12

Tak snad jsem se té ovulky dočkala. Teď budu jen doufat, aby ta teplota neklesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.8.14 06:34

@Barci1990 Ahoj mám to stejně nejde nato nemyslet, jako na schvál máme v rodině a v okolí několik miminek a my po 4 měsících pořád nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.8.14 08:03

@Clarietka Ahojky uplne s tebou soucitim… je to taky kolem me babyboom od svagrovy az po nejlepsi kamaradku a vsechny spoluzacky… nekdy si rikam ze jsem jeste mlada a muzu si uzivat, ale zaroven chci byt mlada mama a to okoli me do toho stahuje :roll: ze nemyslim na nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
13.8.14 08:05

@kopretin ano, i já mám myšlenky, že jsem mladá, že jsem toho ještě hodně neviděla, mohla si vybudovat lepší kariéru, postavit dům,… Ale toto všechno dneska jde i s mimčem. Možná komplikovaněji, ale ti drobečkové jsou prostě úžasní a já to také nechci už odkládat. Teď už jen doufám, že se nám zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.8.14 08:12

@reedik ve me se to furt pere… chci i nechci :dance: ale tak snazime se - spis tomu nechavame volny prubeh asi od dubna.. ale dlouho jsem nemenstruovala a ted mam poprve pocit ze se zadarilob (od cervence do me pichaji agolutin).. nevim proc ale myslim si to, tak uvidime :kytka: jsou veci na ktery se clovek nemuze pripravit… 8) tak snad budeme mit obe // kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
13.8.14 08:34

@kopretin ve mně se to taky pere, ale mohlo by se to ve mně prát hodně dlouho a pak by mohlo být pozdě. Mně v tom pomohlo to, že jsem neplánovaně otěhotněla a pak musela v 9tt na revizi. Cinklo mi, že s cykly, které mám, to nemusí být jednoduché a hned jak jsme se mohli začít snažit, tak jsme začali. Toto je první snažící cyklus od revize a já doufám, že se podařilo. Ovulace dle bazální teploty byla 9.8., ale už týden před tím jsem začala míst citlivé bradavky a mám pevnější prsa. Testovala jsem tt do včerejška, protože před pár dny mi na tt vyběhl pidi duch. Sice podle teploty ovulace neproběhla a ani těhotenství nebylo možné, nedalo mi to. No a teď budu testovat nejdřív za týden. I když jsem dneska už 29DC. Uvidíme, co udělá teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.14 08:59

@Clarietka Jsem ráda, že v tom nejsem sama :). Určitě to musí vyjít teď už si říkám, že na to fakt myslet nebudu a mám dobrý pocit tak uvidím ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.8.14 09:03

@reedik tak držim palečky :dance: ja budu testovat asi pristi tyden. Teda jestli to vydrzim, ale ted by to nemelo cenu. Tuleni bylo o vikendu a ovulka (dle meho) probehla PO-UT takze 100% se tam do pristiho tydne nemuze nic ukazat a dnes jsem byla nahodou na krvi. Bylo by to fajn prekvapko, kdyby mi k vysledku rekli i ze jsem tehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
13.8.14 09:06

@kopretin no tak to by bylo fajn, kdyby ti to řekli. Já jsem zvědavá, co z toho u nás bude. Moc bych si přála, aby to vyšlo, ale moc tomu nevěřím. Nevěřím, že bych měla takové štěstí… Tak pak dej hned vědět. Já mám tady na emiminu z každé radost, když oznámí //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.14 11:44

@kopretin Tak já teda taky budu doufat, že ještě dorazí. :) HA jsem vysadila v březnu, takže jsem to 3 měsíce nechala, přišlo mi že je všechno ok, ale najednou mi do toho skočil 40. DC dlouhej cyklus a všechna má pozorování to změnilo. A tenhle měsíc taky. Takže ne že bych byla nešťastná z toho, že ještě mimi není, ale že tomu tělu teď nerozumím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.14 11:50

@reedik Držím moc palce, aby teplota neklesla!! :palec: Minulý měsíc se mi taky držela teplota, každé ráno jsem s radostí měřila BT, ale tt bohužel bez čárky, MS pak po agolutinu…Ale tobě bych to po tom všem už moc přála!! :hug: Mně zatím teda bude stačit to, aby alespoň ta ovu dorazila, teď by se mi to fakt líbilo víc než kdy jindy. :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.14 11:52

@mischelin11 Děkuju!!! :hug: Bylo by to o to krásnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí