Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barci1990 ahoj
, jo přesně tak, já taky z každé strany slyším, že ten kdo to moc prožívá a stále na to myslí, že se nedaří a jak to pustíš z hlavy, že se zadaří… ale asi tomu nevěřím. ![]()
@Bva já bych tomu i věřila prý to produkuje nějaký hormon, ale říkám ono se to moc nedá na to nemyslet když to vidíš všude
.
@Barci1990 tak možný to je..
Jo já taky vidím na každém kroku těhulky.
@Petrasekk to je mi lito
Nevzdavej to, vsechny se navzajem podrzime, a jedno to vyjde ![]()
Já dneska přidávám pocit na zvracení z čehokoli, co sním, nebo vypiju a neustálý pocit, jakoby vlhka tam dole, těžko popsat…tak fakt nevím. Buď to budou Bohnice, nebo Podolí ![]()
@jiline Já vím, že ne
Nic si z toho nedělám. Samozřejmě, že jsem na hlavu myslela taky. Způsobila mi už tolik neplech, takže to neopomíjím ![]()
Hrozně mě štve, že spousta lidí se snaží i mimčo (my už od listopadu) a nejde jim to a dali by za to nevím co a pak jsou holky, které jdou na potrat a to je ještě ta lepší varianta nebo ty miminka pak někde pohodí… ![]()
@jiline to mě taky štve. Utrhla bych jim za to ruce a nohy (myslim ty horší případy)
@jiline jo to je hodně smutný, takový ženský bych nejraději…
![]()
@reedik Ty jo, tak u tebe bych se v tom taky moc nevyznala jak to skáče.
Minulý cyklus jsem právě musela dostat vyvolávací injekci, proto byl tak dlouhej..a teď mám strach, abych tu ovu vůbec měla.
HA jsem vysadila v březnu a nějak si začínám říkat co je špatně..
Ale budu teda doufat. ![]()
@Fraisket Moc díky za naději.
Budu doufat!
V sobotu odlétáme na dovču, bylo by krásný odovulovat tam a třeba si přivést suvenýr.
![]()
@Leni112 ahojky ja vysadila prosinec - leden a taky chodim na vyvolavacky
a nejak se zatim nezadarilo
@kopretin Já jsem právěže celou dobu fungovala úplně ukázkově, i ovu podle hlenu byla…a minulý měsíc když MS nepřišla, tak jsem se začla radovat..jenže tt stále negativní a nakonec to po vyvolávačce přišlo. A když u sebe teď vidím BT, tak mám strach, že buď je to teda anovulační a nebo budu mít zase strááášně moc dlouhej cyklus a zase jen čekat a čekat. A máš po těch vyvolávačkách ovulaci??