Hcg 200, na UTZ zatím jen vysoká sliznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
30.6.18 12:54

Já měla včera hcg 201 a taky mi říkal že nic neuvidí ale jsem hlídana protože jsem 2 měsíce po mimodeloznim a na ultrazvuku něco našel že asi v děloze krvácím sám vlastně nevěděl co to je sestra říkala že možná hematom :nevim: takže mě akorát vystrasil že můžu kdykoliv potratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 13:37

@Romčís
To mě mrzí a jak si na sobě poznala že toje mimoděložni? Já žádné problémy nemám, jen mě bolí žaludek a nevolnost..bojím se abych neměla mimoděložni ale poslední ms mi začala 26 května a končila 3června :nevim:
Myslíš že by už něco na Ultrazvuku viděl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
30.6.18 14:01

@Veronika16072000 četla jsem že někdy to nemusí jít poznat vůbec ale já věděla že je něco špatně měla jsem velké bolesti pořád mě bolela levá strana cítila jsem pnutí a tlačení celkově fakt nepříjemná bolest hcg jsem měla 369 a na ultrazvuku nic nenašli takže mi řekli že jsem těhotná a dali klidový režim za 3 dny na odberech hcg stouplo úplně maličko takže hned nástup do nemocnice na pozorování další den to taky stouplo maličko takže jsem šla na revizi podle krve poznali že to není prosperující ale nevěděli kde to je.. Za 24 hodin po revizi stouplo hcg přes 400 takže rychle na sál a hledat kde to je no a samozřejmě to bylo v levém vejcovodu který mě tak hodně bolel.. Já měla poslední ms 22. Května a kromě nějakého záhadného krvácení v děloze nic není ale já měla hodně pozdě ovulaci mě to ani podle poslední ms nevychází ale krev mi prý stoupá zatím dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
30.6.18 14:08

Já jsem 30 DC (cykly 29-33) měla HCG 144 a teď mě to moje nízký HCG kope do žeber a před chvilkou jsem dobalila tašku do porodnice :)) nikdo ani neříkal, že by to mělo být špatný, na UTZ samozřejmě nic nebylo, ale to jsem ani nečekala. Pro rýpalky - tak brzo jsem to řešila kvůli štítné žláze, jinak to fakt nemá cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 14:15

Taky si myslím že by nebylo nic vidět.. je brzy
Ale dost mě vystrašil :nevim:
Pak jsi čtu vše možné a je mi s toho hrozně :( jsem poprvé těhotná takže mám vážně strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 14:15
@Romčís píše:
@Veronika16072000 četla jsem že někdy to nemusí jít poznat vůbec ale já věděla že je něco špatně měla jsem velké bolesti pořád mě bolela levá strana cítila jsem pnutí a tlačení celkově fakt nepříjemná bolest hcg jsem měla 369 a na ultrazvuku nic nenašli takže mi řekli že jsem těhotná a dali klidový režim za 3 dny na odberech hcg stouplo úplně maličko takže hned nástup do nemocnice na pozorování další den to taky stouplo maličko takže jsem šla na revizi podle krve poznali že to není prosperující ale nevěděli kde to je.. Za 24 hodin po revizi stouplo hcg přes 400 takže rychle na sál a hledat kde to je no a samozřejmě to bylo v levém vejcovodu který mě tak hodně bolel.. Já měla poslední ms 22. Května a kromě nějakého záhadného krvácení v děloze nic není ale já měla hodně pozdě ovulaci mě to ani podle poslední ms nevychází ale krev mi prý stoupá zatím dobře

Držím palečky snad vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
30.6.18 14:28

@Veronika16072000 děkuji taky držím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.6.18 20:07

@Veronika16072000 Takže je brzy. Žádné mimoděložní to být nemusí. Aby se na mimoděložní přišlo zavčas, je dobré, aby tě doktor viděl nejpozději začátkem 7. týdne těhotenství a to ti řekne, zda je na správném místě. Pokud by nebylo v děloze, pak je problém.
Pokud by bylo mimoděložní, měla bys bolesti a krvácela bys. V tom případě je na místě okamžitě jet do nemocnice. Kde by provedli operaci.
Proto není dobré kontrolu oddalovat. I když těchto případů je málo, nikdy nevíš.
Na kdy ses objednala? Tak za 14 dnů?
Takže žádný strach. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 20:16

@Makito
Děkuji za upokojení..
Nene mám přijít ještě v úterý jenomže jak sem byla zmatená tak jsem mu řekla že jsem měla poslední Ms 7kvetna ale začinala 26 května a končila 3června takže možná proto má pan Dr obavu že tam není nic vidět jdu tam v úterý jdu se mu omluvit :nevim: protože to bych byly nějaký 2mesic.takze se asi bál :nevim: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.6.18 23:31

@Veronika16072000 Tak hlavně, že se to vysvětlilo! Přeji ti,ať je všechno v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 23:40
@Makito píše:
@Veronika16072000 Tak hlavně, že se to vysvětlilo! Přeji ti,ať je všechno v pořádku :mavam:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.6.18 23:44

@Veronika16072000 Tak to bych tam zavolala a vysvětlila to, protože to jsi blbá ty, ne doktor ani sestra :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.18 00:05
@rozand píše:
@Veronika16072000 Tak to bych tam zavolala a vysvětlila to, protože to jsi blbá ty, ne doktor ani sestra :roll: .

No spletla jsem si měsíc :nevim: bohužel jsme jenom lidi :potlesk: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.7.18 07:33

@Veronika16072000 u mě to bohužel nedopadlo včera jsem začala krvácet jela jsem na pohotovost a samozřejmě potrat :,( co se dá dělat jedeme dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.18 08:43
@Romčís píše:
@Veronika16072000 u mě to bohužel nedopadlo včera jsem začala krvácet jela jsem na pohotovost a samozřejmě potrat :,( co se dá dělat jedeme dál

To mě mrzí :,( tak držím palečky ať to výjde znova :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital