Menstruace přišla o týden dřív

Anonymní
4.8.14 13:05

menstruace prisla o tyden driv

Ahoj holky, snažíme se skoro rok o mimco a za celou dobu se nepovedlo, ted mi přišla menstruace o týden dřív a trvala jen den a pak jen spineni, co to může znamenat? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mal
3821
4.8.14 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snažíme se skoro rok o mimco a za celou dobu se nepovedlo, ted mi přišla menstruace o týden dřív a trvala jen den a pak jen spineni, co to může znamenat? Dekuji.

Těhotenský test si zkoušela? Menstruace byla ten jeden den normálně -krvácení???Jinak máš menstr. jak dlouho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 13:25

Vždycky mám tak 6 dni, byla i slabší, tehu test jsem si nedělala zatim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.14 16:42

Mě se menstruace posouvá s věkem, jak jsem starší mám ji slabší a vždy dříve..Tak nevím kolik ti je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 09:52

Ahoj všichni mužů se zeptat je mi 13 a menstruuji asi 2 roky vždy po 28dnech 7dni(vetsinou)ale tady sem ji dostala o 6dni dřív Žádné hormony nebo tak něco neberu :nevim: jsem vadná nebo je to normální. Prosím poraďte mi

• Citovat
  • Upravit
1818
21.1.18 10:07

Nejsi vadná :mrgreen: Tělo nefunguje jako stroj ;) občas se může stát, že prostě MS přijde dříve nebo déle. :kytka: není to nic výjimečného :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.1.18 10:28

Taky se mi to nedavno stalo. Dva cykly jsem mela takto o tyden kratsi a pak se to najednou zase dalo samo do poradku :) A jestli je ti 13, tak bych si s tim uz vubec nedelala starosti, ve tvem veku jsou takovehle vykyvy uplne normalni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 10:48

Děkuju hodně se mi ulevilo :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
303
17.4.18 14:20

Menstruace o tyden drive?

Ahojky devcata.Mam dotaz. Menzes jsem dostala 26.3. kdy probehl i nechraneny sex (prvni den to mam slabe ;) ) trvala 8 dní. pak jsme meli nechraneny sex 11.4. a 12.4. jsem dostala menzes (dc 18 dni!)ktera trvala max.5 dni. Nebyla tak silna jako vzdy! 8o a to bych ji mela mit az ted v so 21.4.Tehotna byt asi nemuzu ne? test mam negativni.Mela jste to tak nektera? 8o jinak mam vzdy menzes po 26 az 28 dnech ale ted po 18 dnech! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.4.18 14:22
@Bettyska píše:
Ahojky devcata.Mam dotaz. Menzes jsem dostala 26.3. kdy probehl i nechraneny sex (prvni den to mam slabe ;) ) trvala 8 dní. pak jsme meli nechraneny sex 11.4. a 12.4. jsem dostala menzes (dc 18 dni!)ktera trvala max.5 dni. Nebyla tak silna jako vzdy! 8o a to bych ji mela mit az ted v so 21.4.Tehotna byt asi nemuzu ne? test mam negativni.Mela jste to tak nektera? 8o jinak mam vzdy menzes po 26 az 28 dnech ale ted po 18 dnech! 8)

Taky to mám sem tak rozjetý, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.4.18 14:24

@Paola21 anti.neberu a od porodu 3,5 roku mne to chodi jak hodinky tak nechapu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.4.18 14:28
@Bettyska píše:
@Paola21 anti.neberu a od porodu 3,5 roku mne to chodi jak hodinky tak nechapu. ;)

Taky HA neberu, mě to jde jako hodinky třeba půl roku, pak se mi to takhle rozjede a pak zase dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí