Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak porad nic
musi se kopirovat cely BBCcode nebo se neco umazava? ja uz fakt nevim, vzdycky mi to slo ![]()
Metřík jsem Ti upravila
- zadává se v tomto tvaru:
hranatá závorka, hvězdička, mezera, url obrázku, mezera, hvězdička, hranatá závorka - samozřejmě graficky ![]()
Tereza
moc dik za upravu metriku ale mela jsem tam spatne datum narozeni a kdyz ho zkousim predelat tak se mi zas nezobrazuje. ted jsme jeden upravila podle tvych rad, druhy nechala bez uprav a nezobrazuje se ani jeden, ja jsme asi fakt neschopna
a to uz sem chodim tak dlouho a nikdy mi to problemy nedelalo ![]()
hranatá závorka, hvězdička, mezera, url obrázku, mezera, hvězdička, hranatá závorka - vše ostatní odmazat… ![]()
Už je správně?
Tereza
tak koukam ze metrik ktery jsi mi upravila je v pohode a ten prvni, ktery jsem upravila ja, porad nejde. smazala jsem konec a zacatek dala tu hr. zavorku, hvezdicku , mezeru a nic, tak nevim jestli jeste nemam neco umazat? nechavam tu url adresu az do .png tak nevim co porad delam blbe ![]()
jinak diky moc za trpelivost, mas to u me ![]()
jee diky, ty jsi zlato
a jak jsi to udelala, ty jsi tam jeste neco umazala koukam ze jo ? ![]()
Jo, musí tam zůstat jen odkaz přímo na ten metřík - nic okolo ![]()
Tereza
takze priste az mi to nepujde tak budu mazat dokud se mi metrik nezjevi ![]()
Podívej se do svého podpisu v „Nastavení“ - tak by to mělo vypadat ![]()
Tereza
Ahojky,
takový zvláštní dotaz. ![]()
Jde někde najít metřík který by odpočítával dny?naše kobylka má za 8dní termín porodu a chtěla bych dát na stránky metřík aby odpočítal těch 8dní a potom odpočítával dny co bude přenášet..Jde někde takový najít?Díky