Létání miminek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
538
17.5.05 23:22

Létání miminek

Ahojky, ráda bych se zeptala, jestli jste se některá s Létáním miminek setkala a co si o tom myslíte?
 Albi

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6545
17.5.05 23:24

A co si pod tím mám představit 8O ? Takhle to zní docela zvláštně:)
Z toho je patrné, že s tím zkušenost nemám
 GaB

• načítám...
538
17.5.05 23:59

Je to soubor velmi nezvyklých „cviků“ s miminkem, provádí a učí je Blanka Sudíková z Plaváčka http://www.plavacek-deti.cz/articles.php?….
Je to novinka, nikdo to moc nezná a lékaři se na to tváří různě. Nerada bych to popsala špatně, tak jen pro maličkou představu: Miminko se různě houpe a visí za nohy nebo ručky. Ráda bych slyšela názory hlavně těch, co to viděli nebo sami létají.
 Albi

• načítám...
6545
18.5.05 07:18

Jo tohle…tak o tom jsem slyšela a zdá se mi to teda dost divný 8O , tohle bych Báře asi neudělala :? Jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodnete a co na to event. řeknete :wink:
 GaB

• načítám...
Anonymni
18.5.05 07:36

Gabčo, my nějaké „cviky“ děláme, ale jen ve zmírněné podobě. Anice se to moc líbí. Určitě bych to s ní dělala, i kdybych o lítání nevěděla. Prostě v rámci blbnutí. Nikdy by mě ale nenapadlo, že by mohla létat až nad hlavu nebo si tam dokonce „sedat“. Měla jsem pocit, že to musí být velká zátěž na klouby. To mi na to řekla i pediatrička. Ortopedka prý ale se svými dětmi dělala něco podobného, prý to na klouby zátěž není.
Paní Sudíková se k tomu nějak odmítá vyjádřit, což v nikom nebudí velkou důvěru:-(

• Upravit
538
18.5.05 07:46

Jejda, já nebyla přihlášená, pardon.
Albi

• načítám...
1
7.2.10 19:30

stůj na zemi

Ženy, matky, neblázněte. Každá normální maminka se o své dítě bojí a myslím si, jako muž, že LM ( nejedná se v tomto případě o Lidové milice, ale o Létání miminek) je věc značně nebezpečná. Kdo a koho se pak bude ptát : Proč ?! Tím reaguji na ukázku ve Zprávách ČT1, je to asi 15min. Strašné. Tyto praktiky, jak uváděla cvičitelka, pochází z Ruska. První hážou do sebe panáky a pak létají děti vzduchem.

• načítám...
Stanulik
7.2.10 21:34

Hruza

Tak teď jsem to viděla v TV. No jsem zděšená co to je!!!!! jak muže matka na něco takoveho s ditkem jit??? Trochu rozumu matky,ne?

• Upravit
Gabi a Mara
7.2.10 21:41

Pane Boze!!!

No tak to snad nemyslite vazne, deti brecici bolesti v horsich pozicich nez na centrifuze v dobe, kdy si sotva stacily zvyknout, ze uz nejsou v deloze????!?!?!?! Zverstvo, na kazdou tu matku bych zavolala socialku a nechala bych ji udelat test na drogy, protoze tohle prece nemuze zadna normalni zenska se svym miminkem delat, maximalne v nejaky laktacni psychoze, nebo s mentalnim defektem… Tem detem by bylo lip v kojeneckym ustavu, misto toho, aby si vybudovavaly duveru k okolnimu svetu je radsi vystavovat riziku prasknuti zilky v mozku vzhledem k poloham hlavou dolu!! Paneboze, vzdyt to je tak krehoucka bytost, kdo to muze udelat?!?! A tu siblou instruktorku, doufam, ze nikdy nepotkam, protoze si nejsem jista, jestli by setkani se mnou vubec prezila… Krava jedna alternativni, fakt mi to hlava nebere… Je nam z toho s pritelem blbe a jeste asi dlouho bude, i kdyby to melo buhvijak lecivy ucinky, tak bych to svymu diteti nikdy nemohla udelat. :cert:

• Upravit
12561
7.2.10 21:46

Vůbec nechápu, že se někdo může ptát, co si o tom myslíme? To je normální, regulérní týrání dětí. Ještě teď se klepu, jen jsem to viděla v TV.

• načítám...
hana666
7.2.10 22:00

létani - ayrveda

Chápu že většina je zděšená ale já jsem něco podobného viděla v Indii kde toto provádějí novorozeňatům ovšem v mírnější formě. Zkuste si zadat AYRVEDA a podívat se na to. :?: :cry:

• Upravit
9053
7.2.10 22:06

Jediné kdo tohle může se svým dítetem cvičit je nablblá husa!
Myslím, že to mluví za vše :cert:

Už na základní škole nás učili o odstředivé síle ne? Takže bez debat!

A opravdu doufám, že se tady nenajde nikdo, kdo by na takovýto kurz chodil!

• načítám...
Caira
7.2.10 23:11

souhlasim, ze takove zverstvo muze diteti udelat jen nekdo totalne bez mozku, to jim snad urady nemuzou dovolit ne???

• Upravit
Caira
7.2.10 23:11

souhlasim, ze takove zverstvo muze diteti udelat jen nekdo totalne bez mozku, to jim snad urady nemuzou dovolit ne???

• Upravit
Gabi a Mara
8.2.10 00:42

pořád tomu nemůžu věřit!! která matka to může dělat??!! tohle je na socialku!!! bez debat!!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová