Létání miminek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3379
8.2.10 08:25

Když jsem to zahlédla v televizi,nejdřív jsem myslela, že je to reportáž o týrání dětí. A ještě víc zděšená jsem byla po zjištění, že jde o „kurz“ :evil: Příšerný. Se nedívím, že tam snad všechny děti brečely… Jak by bylo účastnicím kruzu, kdyby je někdo věšel za končetiny a mával s nima jak s hadrem :cert: Fakt blbost nezná hranic

• načítám...
stanulik
8.2.10 08:46

Ja se divim těn maminam co tam chodi, jak mužou něco takoveho udělat. Očividně děto přitom trpi hruzou a strachem,no nemam slov. Mam dvě děti a nikdy bych s žadnym nehodila ani ve srandě a oni tam s něma hažou učelově no pomooooc. Normalně bych ty matky profackovala aby se probraly z toho tranzu a začli přemyšlet. :zed:

• Upravit
4332
8.2.10 08:58

Přidávám se k rozhořčeným - a to jsem před rokem shlédla video o kterém jsem si myslela, že je brutální 8-o … ale jak se tak dívám, tak je to „létání miminek“ v praxi 8-o

Je to jenom pro silné povahy - já u toho pláču.
 http://www.zkouknito.cz/…-nez-myslite?…

• načítám...
9299
8.2.10 09:08

Ahoj…

co k tomu dodat..asi připravuje dítě na výcvik do kosmu…magor…

• načítám...
Gabika
8.2.10 10:29

Prečo ste také militantné? Nestačilo by slušne vyjadriť, že vy to robiť neplánujete? O tom, čo dieťaťu skutočne škodí, či neškodí vieme toho ešte dosť málo.
Mmch, moje deti trávili v bruchu minimálne tri mesiace dolu hlavou, a to som sa vtedy ešte i pohupovala na lopte(!), to sa im musela hrnúť krv do hlavy, čo poviete? Nejako nerozumiem, ako to mohli deti v zdraví prežiť…

• Upravit
anonymkak
8.2.10 11:42

Promiň, ale dítě je v děloze chráněno dostatečně. Tady ho rychlým pohybem za nohy nadzvednou do vzduchu a posadí ho. Pokud takhle mává s dítětem které je čerstvě narozené, tak asi si nedokáže představit ten následek. Klidně mu můžou zlomit vaz, nehledě na to, že to s nima paní cvičila v malé místnosti plné oken a radiatorů jeden hloupý pohyb a je neštěstí na světě :cert:

• Upravit
Gabika
8.2.10 12:17
anonymkak píše:
Promiň, ale dítě je v děloze chráněno dostatečně. Tady ho rychlým pohybem za nohy nadzvednou do vzduchu a posadí ho. Pokud takhle mává s dítětem které je čerstvě narozené, tak asi si nedokáže představit ten následek. Klidně mu můžou zlomit vaz, nehledě na to, že to s nima paní cvičila v malé místnosti plné oken a radiatorů jeden hloupý pohyb a je neštěstí na světě :cert:

Chránené proti čomu? Gravitácii? :wink: Nie, vážne, už dlho si lámem hlavu nad tým, ako može dieťa vydržať tri mesiace dolu hlavou, to by som ja rozhodne nevydržala! Viete niekto? A ako može vydržať ten príšerný tlak, keď sa derie porodnými cestami? To je ďalšia vec, ktorú by som ako dospelák rozhodne neskúšala, a pritom to ani nie novorodenci prežijú… :-)

• Upravit
EvaCh
8.2.10 12:29

létání miminek

Je mi z toho co jsem viděla včera na čt1 opravdu špatně, pořad jsem nemohla dokoukat…mám 2děti, ale takhle týrat bych je nechtěla. Maminky! Prosím, jste tak zoufalý, nebo nemáte co doma dělat, že přemýšlíte o takových rádoby kurzech!!? Radši si s miminkem povídejte, mazlete ho…to je přeci normální, jestli si chcete pokecat s maminami, běžte radši do cukrárny!

• Upravit
3379
8.2.10 16:50
nonina píše:
Přidávám se k rozhořčeným - a to jsem před rokem shlédla video o kterém jsem si myslela, že je brutální 8-o … ale jak se tak dívám, tak je to „létání miminek“ v praxi 8-oJe to jenom pro silné povahy - já u toho pláču.
http://www.zkouknito.cz/…-nez-myslite?…

Já to ani nedokoukala. Vůbec to nechápu. Tohle nedělají ani v cirukuse dospělí lidi mezi sebou :cert: :cert:. Fakt nechápu. :pocitac:

• načítám...
954
8.2.10 17:06

Gabika, ale to, že je dětátko dlouhou dobu hlavou dolů v děloze je úplně něco jiného. V plodové vodě, resp. ve vodě obecně gravitace funguje docela jinak. Tolik základy fyziky. Jinak průchod porodníma cestama pro prcka není snadný, to máš pravdu, ale taky si to jistě nijak zvlášť neužívá. Zkrátka, to co se učí v tom kurzu je hodně přes čáru a myslím, že být v tomhle radikální je zcela na místě. Nikdy bych tohle dítěti neprovedla, ani bych nechtěla aby to někdo činil mě. Mávat s několikatýdenním miminkem jako s hadrovou panenkou snad můžou jen pitomci nebo úchylové. Jsem militantní? Možná, ale intuice, empatie a zdravej rozum mi říká, že tudy fakt ne!

• načítám...
4957
8.2.10 17:07

To VIDEO S TÍM NEBOHÝM DÍTKEM je fakt SÍLA!!!! :pocitac: :zed: :pocitac: :zed: 8-o 8-o 8-o

• načítám...
Anonymní
8.2.10 17:13
Gabika píše:
Prečo ste také militantné? Nestačilo by slušne vyjadriť, že vy to robiť neplánujete? O tom, čo dieťaťu skutočne škodí, či neškodí vieme toho ešte dosť málo.
Mmch, moje deti trávili v bruchu minimálne tri mesiace dolu hlavou, a to som sa vtedy ešte i pohupovala na lopte(!), to sa im musela hrnúť krv do hlavy, čo poviete? Nejako nerozumiem, ako to mohli deti v zdraví prežiť…

Už zase :roll: :roll: :roll:

• Upravit
terisek1
8.2.10 20:12

Jak můžeš srovnávat něco tak přirozeného jako je narození (i pro to dítě je to svým způsobem přirozené, je na to z části připraveno-na co myslíš, že je třeba taková fontanela??!) s takovým zvěrstvem, co jsme měli možnost vidět v tv!!!! Jen to, jak ty děti u toho brečely!!!! To snad ani nemůžou být matky!!! Kdyby moje dítě (mám dvě) u něčeho takhle brečelo, tak to okamžitě přestávám dělat!!!
Je to trestuhodné!! Následky, které těm miminkům můžou způsobit se můžou ukázat až později, jsem zvědavá, jak se na to pak budou tvářit. Zavřít někam tu ženskou, co s tím přišla, pověsit ji hlavou vzhůru a lítat s ní celý den, aby jí to vyletělo z hlavy!!! brrrr :cert: :cry:

• Upravit
Gabika
8.2.10 20:25
terisek1 píše:
Jak můžeš srovnávat něco tak přirozeného jako je narození (i pro to dítě je to svým způsobem přirozené, je na to z části připraveno-na co myslíš, že je třeba taková fontanela??!)

No, to je práve zaujímavé. Fontanela povedzme zmenší obvod hlavičky prechádzajúcej cez pôrodné cesty. To ale znamená, že sa tým stlačením, ku ktorému dochádza vďaka nezrasteným lebečným kostičkám zvýši tlak na mozog, nie?

• Upravit
Gabika
8.2.10 20:35
honey_star píše:
Gabika, ale to, že je dětátko dlouhou dobu hlavou dolů v děloze je úplně něco jiného. V plodové vodě, resp. ve vodě obecně gravitace funguje docela jinak. Tolik základy fyziky. Jinak průchod porodníma cestama pro prcka není snadný, to máš pravdu, ale taky si to jistě nijak zvlášť neužívá. Zkrátka, to co se učí v tom kurzu je hodně přes čáru a myslím, že být v tomhle radikální je zcela na místě. Nikdy bych tohle dítěti neprovedla, ani bych nechtěla aby to někdo činil mě. Mávat s několikatýdenním miminkem jako s hadrovou panenkou snad můžou jen pitomci nebo úchylové. Jsem militantní? Možná, ale intuice, empatie a zdravej rozum mi říká, že tudy fakt ne!

Asi máš na mysli hydrostatickú vztlakovú silu. Ano, tá je, ale i vo vode je „dole“ stále „dole“ a tri mesiace non stop dolu hlavou sú tri mesiace.

Radikálny samozrejme môže byť každý (vrámci slušnosti), ja som akurát chcela, aby sme sa aj na tomto webe dokázali slušne porozprávať o všetkom, a nemuseli kôli kontroverzným témam utekať k susedom. Čítať nadávky totiž nie každého baví. :-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová