Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Yvonne Ono to jeden cas psalo, ze nelze sledovat ze zahranici, tenkrat mam pocit resili TV poplatky na netu. IE mi nesmi do baraku ![]()
ta madam která si říká instruktorka asi trpí následky z mládí, kdy její fotr podobně točil nad hlavou a dokonce tou její hlavou jemně zavadil o roh místnosti. Její obhajování této blbosti a jejího Jobu, se ji v telce nějak nedařilo. Jen doufám že to policie řádně prošetří a pošle ji na teplákovou dovolenou do Opavy, nebo Pardubic. Po skončení potom na léčení do Bohnic
![]()
Pohled na řvoucí miminka, s kterými maminky cvičily jak s kusem hadru, mě šokoval. Již dlouhodobě považuji mladé maminky bez zkušeností za méně inteligentní část populace, ale tohle bylo nad mé očekávání.
Ta píča vypadá, že by mohla vést ňákou sektu.Tyhle vychcaný zmrdy bych zmlátil jako psi,aby se probrali.Jediný řešení s tou Lítavou kundou je kladivem do palice!!! ![]()
I kdyby někdo vymyslel sebestupidnější kurz, tak vždy se najde někdo, kdo se tam přihlásí. Lidská blbost nezná mezí. Zavřít je všechny až zčernaj!!! To je zcela regulérní týrání dětí.
Souhlasím s Vámi úplně ve všem. Pouze ožralá, zdrogovaná kráva bez mozku se může zúčastnit takového kurzu se svým miminkem. Celá rodina jsme u těch tel. zpráv koukali zděšeně jeden na druhého, že to snad je nějaký trik. Nevěřili bychom, že se jedná o kurzy v Čechách!!! Doufáme jen, že policie, která má pomáhat a chránit a úřady zasáhnou dřív, než se něco stane. Příšerné!!!
Včera to začal komentovat JUDr. Sokol, tak doufáme jen, že nejlepší český právník se zastane těch malých nebožátek, které patří do něžné maminy náruče a ne na podobné hazardy s dětským tělíčkem.
Té krávě, co to pořádá by měl být přinejmenším okamžitě vydán zákaz činnosti!!!!!!!!!!!!!!!
Toto je týrání novorozeňat!!!!!
Přínosná diskuze ![]()
Nic o tom nevím, ale hlavně, že se vyjádřím a nejlíp sprostě…
a tohle bylo myslene jak? Již dlouhodobě považuji mladé maminky bez zkušeností za méně inteligentní část populace
lancisko píše:
a tohle bylo myslene jak? Již dlouhodobě považuji mladé maminky bez zkušeností za méně inteligentní část populace
Přidávám se k uživatelce Lancisko.
Já naopak považuji za méně inteligentního toho, kdo to napsal.
Musel to být velice jednoduchý člověk, když háže všechny mladé matky do jednoho pytle.
Není to totiž o věku, ale o přístupu a duševní vyspělosti ![]()
Před několika lety proběhla v TV reportáž z USA, kde rodiče miminka měli podezření, že s ním jejich chůva špatně zachází, tak nechali do bytu nainstalovat skrytou kameru a ukázalo se, že s ním provádí něco podobného jako je létání miminek, i když ne tak intenzivně a dlouho. Přesto tato nahrávka stačila soudu jako důkaz o týrání dátěte a chůva šla do vězení.Doufám, že orgány činné v trestním řízení zakročí i u nás.
Bohuzel, reportaz byla zcela zmanipulovana s cilem prosadit utok na Blanku Sudikovou. Litala jsem s dcerou od tretiho tydne do roku a pul kazdy den. Je to nadeherne fyzicke a psychicke propojeni. A jeste bych rada rekla, ze ty sprostarny a obvinovani vychazi pouze z danych osob, ktere maji sami problem…
Bohuzel, reportaz byla zcela zmanipulovana s cilem prosadit utok na Blanku Sudikovou. Litala jsem s dcerou od tretiho tydne do roku a pul kazdy den. Je to nadeherne fyzicke a psychicke propojeni. A jeste bych rada rekla, ze ty sprostarny a obvinovani vychazi pouze z danych osob, ktere maji sami problem…
Romanasil
Hmmm tak nevím co si myslet,ale když doktoři a fyzioterapeuti,říkaj,že to škodí tak asi na tom něco bude,ne??Myslím,že tomu rozuměj víc,než my…
Osobně si neumím představit,že bych s 3týdenním mimčem mávala jak s hadrovou panenkou
![]()
RomanaSil píše:
No, Ty jsk se zdá máš problém taky,a to v hlavě. ![]()
Zdá se že jsi tímto výcvikem prošla v kojeneckém věku také a zanechalo to následky. ![]()
Ještě s tím jdeš na veřejnost a holedbáš se tím,že jsi to prováděla od třetího týdne. ![]()
Vždycky se mi líbí,jak se nikde vytáhne nějaké šílenost a druhá strana začne hystericky řvát,že je to cílený útok a jiné řeči.
No když dělám s dítětem takovéto nepřístojnosti,nesmím se divit. ![]()
Oni jsou asi pediatři úplně nevzdělaný a doktorát mají za víkend z Plzně,že s tím nemohou souhlasit,co?
Ať to madam instruktorka zkusí v Německu,ve Francii nebo Skandinávii a poženou jí svinským krokem.
To zase jenom Čehůni se nechají oblbnout a neodradí je ani ten fakt,že je to z Ruska. ![]()
Jsem zoufalá,co se tu děje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat