Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hana666 píše:
Chápu že většina je zděšená ale já jsem něco podobného viděla v Indii kde toto provádějí novorozeňatům ovšem v mírnější formě. Zkuste si zadat AYRVEDA a podívat se na to.![]()
![]()
Zajímal by mne odkaz na tu ayurvédskou medicínu..nemohu nic podobného „létání“ najít , děkuji
hana666 píše:
Chápu že většina je zděšená ale já jsem něco podobného viděla v Indii kde toto provádějí novorozeňatům ovšem v mírnější formě. Zkuste si zadat AYRVEDA a podívat se na to.![]()
Jsem absolutně proti „létání miminek“ … to jenom aby bylo hned od začátku jasno.
Ale taky jsem proti sprosťárnám, které jsou tady k přečtení. Nesoudím, protože jsem se nezůčastnila žádného takového kurzu - a ani se ho účastnit nehodlám!
Dámy a pánové , nikdo Vám nebrání říct svůj názor, ale dělejte to slušně. Některé výrazy v této diskuzi mi opravdu hnuly žlučí , natož házení do jednoho pytle např. mladých maminek. (starší maminka bez zkušeností je OK???)
RomanoSil … moc by mne zajímalo, co Vás vedlo k létání s dcerkou a taky, zda jste neměla strach právě z těch samých věcí, kterých se bojí většina z nás - ublížení svému vlastnímu dítěti - třeba do budoucna ![]()
Příspěvek upraven 09.02.10 v 13:55
tatinek2 píše:
Již dlouhodobě považuji mladé maminky bez zkušeností za méně inteligentní část populace, ale tohle bylo nad mé očekávání.
tak to sa zas podarilo niekomu zaperlit ![]()
ja pevne verím,že si sa len upísal ![]()
…ako poznám mužsku ješitnost,,takisto by sa ti nepáčil názor, že všetci muži ste rovnakí…a dalej ani netreba písať… ![]()
myslíš si, že je to správne hádzať všetky mladé mamky do jedného????? ![]()
Nejdřív jsem myslela, že nebudu ani reagovat, jelikož jsem reportáž neviděla, zkoukla jsem to až ted a je to šílené!!! Se divím, že se ty děti nepozvrací. Na takový kurz by mě nikdo nedostal.
sisis píše:
Před několika lety proběhla v TV reportáž z USA, kde rodiče miminka měli podezření, že s ním jejich chůva špatně zachází, tak nechali do bytu nainstalovat skrytou kameru a ukázalo se, že s ním provádí něco podobného jako je létání miminek, i když ne tak intenzivně a dlouho. Přesto tato nahrávka stačila soudu jako důkaz o týrání dátěte a chůva šla do vězení.Doufám, že orgány činné v trestním řízení zakročí i u nás.
Ne, to je zavádějící srovnání, šlo o něco úplně jiného.
A do téhle diskuze už nelezu, protože se tady kromě nových zajímavých sprostých a urážlivých spojení, nic zajímavého nedovím.
A proč jsou odpůrci létání v téhle diskuzi anonymní nepochopím. Chápu v dikuzi o nevěře atp. , ale v tomhle tématu?
A mimochodem, maminky na těch kurzech budou stoprocentně nadprůměrně vzdělané ženy, protože ty ze základkou, s pohmožděným mozkem a nevím, co tady ještě zaznělo, by nikam s miminem nechodily.
Jinak, mě se létání nelíbí, ale z hodně laického pohledu, moc sem to blíž nezkoumala, ale nepřijde mi to fyziologické. Jenže to není ani plavání kojenců…
Takže mě to podráždilo, létání se mi příčí, nikdy bych nic takového svému dítěti neprovedla, ALE proto nebudu nádávat maminkám, které nevím z jakého důvodu do tohoto šly. A už vůbec ne výrazy jako je p..a apod. To přece nemáme nikdo zapotřebí? Nebo snad ano? Co je na tom plodného, co to komu přinese, když si místo diskutování budeme vzájemně nadávat? Neříkám, neříct názor, to je vzásadě správně, ale prosím o jedinné, co kdybychom se drželi v mezích slušnosti?
Ano, létání je šokojící a strašná věc…ale proto nebudu kamenovat maminky, které se nechali ovlivnit nevím čím…důležité přece je, abychom odradili ostatní maminky a možná i těhulky před něčím takovým. Toť můj názor. Ráda bych znala názor i z druhé strany, ale to by se tato debata musela vést v úplně jiném duchu.
Tuto diskusi zamykám a doporučuji se přesunout na diskusi, která o tomto tématu na našem serveru probíhá.
https://www.emimino.cz/…minek-37240/
A dovolte, abych Vás upozornila na skutečnost, že tento server nevítá uživatele, kteří jsou vulgární a agresivní. Prosím, diskutujte s druhým tak, jako by stál před vámi a volte slova tak, abyste se za ně sami nemuseli stydět.
Předem děkuji
Lesina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobrý den, zajímal by mne odkaz na tu ayurvédskou medicínu..nemohu nic podobného „létání“ najít , děkuji