Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím mám problém s metříkama, mám je správně nastavené a přesto mi jdou o pár dní napřed. Jak je to možné? Děkuji
Mně jde taky napřed, srovnala jsem to tak, že jsem dala prckovi jiné datum narození, aby mu vyšly první narozeniny přesně na den. V diskusi máme ještě tyto metříky http://lilypie.com/ a ty se nezrychlujou.
Holky asi budu za blbce, ale se ty metriky vkladaji do profilu? Nejak mi to nejde, spis vubec nevim
diky
Dělají to jen metříky ze stránek Celý svět, třeba Lilypie to nedělá.
S metříkem z celysvet.cz jako máš ty jsem měla taky problém, předbíhal o 4 dny. Vyřešila jsme to metříkama odjinud, jako třeba to lilypie…
@TalinkaR Na určitém servru si je vytvoříš a pak si tu adresu zkopíruješ do podpisu
@omites píše:
Mám metříky z lilypie a nepřijde mi, že by se předbíhaly
taky tak..me jdou spravne
Měla jsem metříky z několika různých stránek a kromě stránek Celysvet se nepředbíhal žádný. ![]()
Když počítají těhotenství, tak počítají 28 denní cyklus, jako když to počítá gynekolog. A když pak třeba narozeniny nebo jiná výročí, tak počítá jako klasickej kalendář, ne?
Aspoň můj z Lilypie to tak měl, proto jsou tam ty kategorie, ať si můžete vybrat správné odpočítávání ![]()
Celysvet jsou blbci metrici, nepocitaj s tim ze mesic ma 30 nebo 31 dni ![]()